Wat is de beste Fallout game? [poll]

  Deze week werden gamers verblijd met de aankondiging van een nieuwe Fallout game. Fallout 76 wordt tijdens E3 2018 flink uit de doeken gedaan. Voor het zover is, willen we van jullie weten wat de beste Fallout game is.

  Bethesda

  De door Bethesda geproduceerde Fallout serie gaat een nieuwe titel krijgen in de vorm van Fallout 76. Het wordt de negende Fallout game die wordt uitgebracht in video game formaat. Nu is natuurlijk de vraag wat de beste game is.

  Voor wie de aankondiging van Fallout 76 gemist heeft, leggen we het nog even snel uit. Er is dus een nieuwe Fallout game aangekondigd in de vorm van Fallout 76, maar meer details worden pas officieel onthuld tijden E3 2018. Nu hebben een aantal insiders alvast de eerste Fallout 76 details bekendgemaakt en kun je de game alvast bestellen bij bol.com.

  Stem op de beste Fallout game!

  Nu is Fallout 76 nog niet uit, dus kun je nog niet op die game stemmen. Je kunt wel stemmen op alle andere Fallout games die al uit zijn. Dan hebben we het natuurlijk ook over de verschillende bordspellen die uitgekomen zijn en dus tellen die ook.

  Stem jij op het origineel dat alweer 21 jaar geleden uitkwam of toch Fallout 2 die een jaartje later kwam? Misschien was je wel meer gegrepen door de verschillende spinoffs. De nieuwere Fallout games zijn natuurlijk ook een mogelijkheid, dus laat je stem horen en stem op de poll!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.