Wat hebben wij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 28)

Article
zondag, 17 juli 2022 om 13:00
cuphead the delicious last coursef1657905580
Ohh, is het vrijdag? Als je een paar dagen vrij hebt loopt alles door elkaar. Gelukkig hadden we het op tijd door, anders hadden jullie deze week moeten doen zonder uitgespeeld, gekocht en gekeken!

Arran

Toen ik Cuphead voor het eerst zag op E3 2015 was ik helemaal verliefd. Ik had geen idee dat animatie zo gebruikt kon worden in een game. Toen ik het spel kocht werden mijn gevoelens alleen maar sterker. Dus zodra ik de kans kreeg The Delicious Last Course (of DLC, voor zij die de grap nog niet door hebben) te spelen ging ik er vrijwel direct mee aan de slag. Toegegeven, ik ben niet super goed in dit spel. Maar ik hou er wel van.
Ook heb ik Rise gekocht voor de Sunbreak review. "Hé? Krijg je dan niet een code?" Nou, ja. Maar de code was voor pc, en ik heb het spel op de Switch. Daardoor moest ik Rise zelf wel opnieuw aanschaffen. Dus nu ben ik, net als met FF7 Remake, in een rap tempo het basisspel opnieuw aan het spelen. Want Sunbreak is pas beschikbaar na een bepaald gevecht dat ik niet wil spoilen.
Tenslotte heb ik de tweede helft van Stranger Things seizoen 4 gekeken. Ik had het er al over toen ik seizoen 4-1 had gekeken, Stranger Things pakt me elke keer weer meer dan ik verwacht. Ik wacht steeds op een dipje, zoals met die Marvel Netflix series. Maar het lijkt erop dat het er niet van gaat komen!

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Stranger things Seizoen 4-2 en WestWorld
Stranger Things wordt elk seizoen alleen maar beter. Waar ik na Seizoen 1 toch wat twijfels had of ik de serie moest blijven kijken gaat Seizoen 4 echt vol gas. De laatste twee afleveringen (die ter waarde zijn van 5 reguliere afleveringen) roepen wel weer veel vragen op, maar dat is weer voor seizoen 5!
Bij Westworld heb ik eerder het omgekeerde: na een ijzersterk eerste seizoen werd het allemaal toch wat minder en over-complex. Seizoen 4 belooft weer een terugkeer naar een wat beter samenhangend verhaal, dus ik ben de serie opnieuw aan het kijken. Tegen de tijd dat ik alle drie de huidige seizoenen weer gekeken heb, staat Seizoen 4 helemaal op HBO Max, dus dat komt mooi uit. Tip: Wie Seizoen 1 en 2 gezien heeft maar alles nog eens chronologisch in de tijd wil zien: zoek eens op Reddit, daar staat een handige link!