Wat heb jij onlangs uitgespeeld of gekocht?

  Het weekend zit er weer op, maar hopelijk heb je genoeg tijd gehad om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Remco

  Gekocht: Assassin's Creed Odyssey
  Uitgespeeld: -

  Ik heb Assassin’s Creed Odyssey gekocht. Misschien iets later dan normaal, maar man wat was het het wachten waard. De gigantische en prachtige wereld van Odyssey is echt geweldig. Er is zoveel te doen en te ontdekken dat je urenlang jezelf kan verliezen. Naar mijn mening de beste Assassin’s Creed game tot u toe. Alleen jammer dat het niks met het originele verhaal te maken heeft. De game is nu in de aanbieding in de PlayStation Store voor maar 34,99 euro.

  assassins creed gekocht

  Marcus

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations, Super Mario Maker 2, Toby: The Secret Mine

  Ik heb deze week maarliefst drie games uitgespeeld. De eerste was Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations, waar ik de afgelopen twee weken mee bezig ben geweest. Daarna heb de Mario Maker 2 Story Mode uitgespeeld. Dat stelde niet zoveel meer voor en was eerder een los eindje dan iets waar ik veel tijd aan kwijt was (ik hoefde alleen het raam nog te doen). Als laatste heb ik Toby: The Secret Mine gespeeld, een vrij korte game die ik een tijdje geleden op aandringen van Rox voor een euro heb gekocht.

  Helaas moet ik zeggen dat er één game was die een beetje teleurstelde, je mag raden welke. Ace Attorney was zo goed als de andere twee delen in de oorspronkelijke trilogie en de laatste zaak was een mooie manier om alles tot een (voorlopig) einde te brengen. Mario Maker was een goede manier om weer bekend te worden met de besturing van 2D Mario en eventueel wat inspiratie op te doen voor eigen levels. Toby was zijn euro maar krap waard. Je kunt sommige platforms en schakelaars slecht zien en Toby loopt tergend langzaam. Ik heb niet per se spijt van de aankoop, zeker voor een euro, maar wat mij betreft mis je niks als je Toby niet speelt.

  phoenix wright gekocht

  Rick

  Gekocht: Donkey Kong Country: Tropical Freeze, My Friend Pedro
  Uitgespeeld: -

  Afgelopen week was de eerste week van mijn vakantie en om de reis erheen enigszins leuk te maken, had ik Tropical Freeze en My Friend Pedro gekocht. Tijdens de E3 vorig jaar werd ik attent gemaakt op het feit dat er een erg leuke platformer voor de Switch verkrijgbaar is en daarom moest ik Donkey Kong wel halen.

  Daarnaast heb ik ook de indie-titel My Friend Pedro gehaald, waarin het stijlvol neerschieten van je tegenstanders centraal staat. Je voelt je bijna als Neo uit de Matrix!

  my friend pedro gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.