Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De vierde week van het nieuwe jaar zit er weer op en dat betekent weekend! Tijd om te gamen, bingewatchen en andere leuke dingen te doen. Afgelopen week hebben zijn wij ook in de weer geweest met allerlei games en dat laten we jullie graag weten. Van jou willen we ook graag weten wat je deze week hebt gedaan. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Richard

  Gekocht: The Witcher 3
  Uitgespeeld: -

  De afgelopen weken ben ik op mijn nieuwe beest van een PC weer aan The Witcher 3 begonnen nadat ik deze voor een prikkie kocht. Ja, ik had hem al via GoG, maar vind het uitbreiden van een Steam-library nog steeds zo'n rustgevend dingetje! Het blijft een fenomenale game die, op het moment dat je onderuitgezakt met Yenn in de zon zit op jouw eigen wijngaard, toch altijd weer een glimlach op je gezicht tovert.

  Remco

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Cat Quest 2

  Deze week heb ik Cat Quest 2 uitgespeeld. Deze fantastische indiegame is trouwens echt een aanrader voor iedereen. Het is simpelweg een RPG-titel waar je als een kat of hond speelt om jouw land te verlossen van het kwaad. Hierbij kun je jouw personage uitrusten met wapens, bepantsering en zelfs magische krachten. De titel ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook nog eens soepele gameplay en een zeer sterk verhaal.

  Theo

  Gekocht: Zombie Army 4: Dead War
  Uitgespeeld: Lydia

  De afgelopen week heb ik mijn wapens weer afgestoft en ben ik de strijd aan gegaan met de ondoden in Zombie Army 4. Ik heb de laatste tijd een zwak voor de games van Rebellion en dat is denk ik niet gek. Als je lekker wil knallen en niet te veel wil nadenken zijn dit tenslotte games om van te smullen. Zeker als je het samen wil doen in co-op. Zombie Army 4 is de nieuwste telg in de franchise die een heel nieuw avontuur tegen zombie nazis brengt. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten voor de komende review: de game ziet er geweldig uit en is lekker uitdagend!

  Een game die ik afgelopen week niet één, maar twee keer heb afgerond is Lydia. Je kunt je bijna afvragen waar ik mijn tijd vandaan haal, maar de game is bijzonder kort. De eerste keer rondde ik het verhaal af in een uurtje, en de tweede keer duurde het drie kwartier. Mijn volledige conclusie is te lezen in de Lydia review!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.