Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (Week 9)

Article
vrijdag, 28 februari 2020 om 17:30
xgn google image
De week zit er weer op en dus is het tijd om de balans op te maken. Wat hebben wij in de laatste week van februari allemaal gespeeld en gekocht? We hebben niet stil gezeten en genoeg keren op de knoppen geramd. Wat heb jij deze week uitgespeeld en gekocht?

Roy

Gekocht: -
Uitgespeeld: Death Stranding
Deze week heb ik Death Stranding uitgespeeld. Ik vond het vanaf het begin al een bijzondere game, maar na de tweede helft (die meer op het verhaal gericht is) des te meer. Je krijgt er net zoveel vragen bij als antwoorden op oude vragen. Het meeste wordt wel uitgelegd, maar ik heb er gemengde gevoelens over. Niet alles maakte even veel indruk op mij. De easter eggs bijvoorbeeld: Mario & Princess Beach?? The cringe is strong in this one... Ook zag ik op een of andere manier de laatste plottwist al aankomen.
Al met al heb ik, van de 60 uur die ik de afgelopen maanden in de game heb gestoken, wel veel plezier gehad. Sommige verhaalelementen waren me net wat te ver gezocht en zweverig en de vertelling vliegt me daarnaast net even te veel kanten op. Gelukkig is er ook veel positiefs over de game te melden. De wereld ziet er schitterend uit, gezichten zijn op momenten fotorealistisch en het bezorgen is verslavend om te doen, vooral wanneer de soundtrack los gaat. Acteerwerk is van de bovenste plank en de sfeer is vaak genoeg ijzersterk. Meer dan bij andere games geldt bij Death Stranding: het moet je allemaal maar net liggen.
onepunchman2

Chris

Gekocht: One Punch Man: A Hero Nobody Knows
Uitgespeeld: Knightin' +

Ik ben net nieuw bij de XGN crew, en werd meteen aan het werk gezet om One Punch Man te reviewen. De recensie van deze game kunnen jullie dus binnenkort op de site verwachten.
Daarnaast heb ik een kleine indie-game aangeschaft en meteen uitgespeeld: Knightin'+ van Ratalaika Games. En zoals dat bij Ratalaika Games gaat: twee voor de prijs van één, want deze game is cross-buy tussen PlayStation 4 en PSVita (ja, er komen nog steeds Vita games uit!). De game zelf is een soort mini-Zelda, waarbij je door een viertal dungeons mag crawlen, en onderweg puzzels oplost, met blokken schuift, schatten vindt, en natuurlijk vijanden moet verslaan. Het is een lekker tussendoortje en ideaal voor de trophy hunters onder ons.
h2x1 nswitchds catquest image1600w 1f1582896298

Theo

Gekocht: Cat Quest
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Cat Quest voor de Nintendo Switch gekocht. Een tijdje geleden hoorde ik Remco over de game en dat heeft me ertoe gezet om deze RPG toch eens een kans te geven. Zeker nu deze maar 4 euro kost. Ik ben nog niet begonnen aan de game, want ik zit nog midden in Resident Evil 2 en ook Red Dead Redemption 2 moet ik nog afronden. Voordat ik in de huid van een kat kruip duurt dus nog wel even.

Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

Dit zin de games die wij deze week aan onze collectie toegevoegd hebben en uitgespeeld hebben. Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar wat jullie deze week uitgespeeld hebben of aan de collectie toegevoegd hebben. Laat het ons weten via de reacties hieronder!

Populair Nieuws