Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? (Week 5)

  Februari is begonnen en het weer begint om te slaan. Voordat we binnenkort weer de barometer zien stijgen krijgen we eerst even een storm voor onze kiezen. Ideaal weer om te gamen. Iets dat we natuurlijk elke week doen. De redactie heeft afgelopen week weer lekker gegamed, onderweg of gewoon thuis op de bank. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Marcus

  Uitgespeeld: Pokémon SoulSilver
  Gekocht: -

  Ik heb deze week Pokémon SoulSilver uitgespeeld. Ik had ergens vorig jaar al het Johto gedeelte gespeeld, maar kenners weten dat je daarna nog naar Kanto kunt gaan. Dat heb ik een paar weken geleden weer opgepakt en deze week heb ik eindelijk Red verslagen op Mt. Silver. Er zijn nog wat legendaries die ik nog niet heb gevangen, maar dat komt wel weer een keer. SoulSilver blijft voor mij één van de beste games in de serie. Eigenlijk is het feit dat je af en toe toch echt even moet grinden het enige dat mijn plezier in de game een klein beetje tegenwerkt. Voor wie nieuwsgierig is: mijn uiteindelijke team bestond uit Feraligatr, Togekiss, Umbreon, Scizor, Tangrowth en Mamoswine.

  Gyllion

  UItgespeeld: -
  Gekocht: Yakuza Kiwami

  Deze week heb ik Yakuza Kiwami gehaald voor op de PC. Ik heb veel goede dingen over dit spel gehoord en met een score van 9/10 op Steam kan ik niet wachten om te beginnen. Verder heb ik deze week het spel Terraria uitgespeeld. Ik verwachtte niet veel van het spel aangezien het op zekere hoogte leek op een 2D Minecraft, maar ik ben aangenaam verrast. Ik heb er nu al meer dan 100 uur ingestopt en met een geweldige modding community is er geen einde aan de content. Ik vind dit toch echt wel een hidden gem op het gebied van PC games.

  Koen

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Super Smash Bros. Ultimate (Byleth)

  Deze week was ik veel onderweg, dus kwam de handheld functie van m'n Nintendo Switch goed van pas! Ik heb onderweg veel Super Smash Bros. Ultimate gespeeld, vooral om het nieuwe personage Byleth uit Fire Emblem: Three Houses goed onder de knie te krijgen. Veel van Byleth's aanvallen richten enorm veel schade aan. Helaas laat het personage zichzelf daardoor wel vaak open en kan je makkelijk teruggeslagen worden. Maar man wat is die down-special aanval van Byleth, waarin het personage de legendarische bijl Aymr tevoorschijn haalt om een een rake klap uit te delen bevredigend zeg.

  De klap die de bijl geeft breekt zelfs door het schild van andere personages en laat ze hopeloos achter, het perfecte moment om nog een klap met de bijl uit te delen en je tegenstanders zo van het scherm te zien vliegen! Ja, ik ben wel fan van Byleth.

  Theo

  Uitgespeeld: Zombie Army 4: Dead War
  Gekocht: -

  Afgelopen week ben ik driftig in de weer geweest met allerlei wapens. Italië zat namelijk vol met zombies in Zombie Army 4: Dead War. Het is een geweldige game die me nog steeds bezighoudt, al heb ik het verhaal al compleet doorlopen. Er is namelijk nog genoeg te doen in de shooter behalve het afknallen van honderden zombies. Ik richt me nu op het verzamelen van alle zombie handen, documenten en strips in de game en speel de Horde modus als een bezetene. Het is echt weer heerlijk wat er uit de stal van Rebellion gekomen is. Lees er alles over in de Zombie Army 4: Dead War review.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons in de reacties hieronder weten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.