Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 27 november 2016 om 14:34
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mike

Het is weer een tijd geleden sinds ik voor het laatst een game heb gekocht. Nu de aanbiedingen van Black Friday voorbij kwamen, kon ik mezelf er niet van weerhouden om er gebruik van te maken. Daarom heb ik Deus Ex: Mankind Divided en Assassin's Creed: Syndicate aangeschaft. Twee games die bij mij sowieso op het lijstje stonden om ooit een keer te gaan spelen, en dat ga ik nu dan ook lekker doen!
deus ex gekocht

Richard

De Thanksgiving Sales op Steam gaven mij de mogelijkheid om een aantal games van mijn wishlist eindelijk te kopen met flinke kortingen. Onder andere Silent Hunter 3, Rise of the Tomb Raider, The Final Station en Rebel Galaxy zijn aan mijn al behoorlijke Steam Library toegevoegd.
tomb raider gekocht

Laura

Het was deze week natuurlijk Black Friday en dat heeft mijn portemonnee zeker gemerkt. Maar zulke aanbiedingen zijn moeilijk te weerstaan, al helemaal wanneer het gaat om toffe games! Voorlopig heb ik dus nog genoeg te doen. Ik kijk voornamelijk uit naar het herontdekken van Tamriel in de geremasterde versie van Skyrim, deze keer eindelijk mét mods.
Mijn bibliotheek staat al vol met mods waar ik mijn oog op heb, bijvoorbeeld een die je personage verandert in Deadpool (wie wil dat nou niet?) of een mod waardoor je een schattige pinguïn als volger krijgt. Om maar niet te spreken over de Giant Chickens mod of de mod die alle spinnen in de game vervangt door Spiderman... Jep, ik ga me hier wel mee vermaken.
Daarnaast heb ik deze week ook de game Steins;Gate 0 in ontvangst mogen nemen voor de PS Vita. Als groot fan van de anime en de voorgaande game keek ik erg uit naar deze release. Tot nu toe bevalt de game me goed, maar volgende week kan je er alles over lezen in de review!
skyrim gekocht

Populair Nieuws