Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 29 januari 2017 om 11:29
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Afgelopen week ben ik vol moed aan de slag gegaan met Resident Evil 7. Een gruwelijk avontuur op het landgoed van de Bakers, waar ik billenknijpend van heb genoten. Wat een fantastische game is dat zeg! Ik ben er dan ook in één ruk doorheen gegaan. En binnenkort ga ik er zeker nog een keer doorheen, maar eerst even andere dingen.
Zoals Digimon World: Next Order. De nieuwe game van Bandai Namco waarin je de digitale wereld moet redden van mechanische Digimon. Het is een RPG die je uitdaagt en urenlang bezig houdt. Waarmee? Digimon vangen, trainen, fuseren en opvoeden. Binnenkort laat ik jullie in de review weten wat ik ervan vind!
resident evil 7 uitgespeeld

Mike

Gekocht: Tales from the Borderlands
Uitgespeeld: -
De games uit de koker van Telltale Games zijn altijd van hoge kwaliteit en dat hand in hand met de wereld van Borderlands moet toch een goed resultaat opleveren. Ik had tegen mezelf gezegd als Tales from the Borderlands onder de vijftien euro duikt in de winkel, dat ik hem dan aanschaf. Zo gezegd, zo gedaan, ik kwam deze game plotseling tegen voor onder de vijftien euro. En voilà, mijn aankoop is een feit!
tales from the borderlands gekocht

Populair Nieuws