Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 19 februari 2017 om 12:07
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rox

De laatste paar weken ben ik een beetje mijn backlog aan het bijwerken. Zoveel van die games die ik dan gespeeld heb of bijna uitgespeeld heb en dan niet afgemaakt heb. Niet omdat die games niet leuk zijn of waren, maar omdat er dan weer andere games binnenkwamen.
Wat betreft LEGO Dimensions heb ik eindelijk 't laatste hoofdstuk uitgespeeld. Super leuk natuurlijk. Voor mij blijft het echt de beste LEGO game ooit. Ik kan 't iedereen aanraden. Verder heb ik Destiny The Taken King qua hoofdverhaal uitgespeeld. Leuk? Ach, wel aardig. Al ben ik niet de grootste Destiny fan. Maar heb me zeker samen met een buddy vermaakt. En tot slot heb ik met Hugo Sniper Elite 4 co-op doorlopen. Heerlijke game!
sniper elite 4 uitgespeeld

Rick

Gekocht: -
Uitgespeeld: Dark Souls III
Voordat ik aan mijn Masterscriptie mag beginnen, heb ik even wat vrije tijd gehad. En die heb ik volgens mij goed besteed door Dark Souls III uit te spelen. Een game die ik net na de release had gekocht, maar er vervolgens eigenlijk niet meer aan toe kwam.
Godzijdank nu wel, want wat ben ik blij dat ik deze game heb voltooid. Een fantastische sfeer, tergend moeilijke eindbazen - The Nameless King, ughh - en het gevoel van: waar moet ik nu heen? Misschien later nog maar opnieuw spelen of Nioh aanschaffen. Aan de andere kant: over twee weken komt de Nintendo Switch binnen...
dark souls 3 uitgespeeld

Populair Nieuws