Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 30 april 2017 om 10:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Deze week heb ik natuurlijk gelijk Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch opgehaald. Die game moet gewoon aanwezig zijn als je een Switch hebt. Mooi op tijd, want dan kan ik flink oefenen om tegen vrienden te spelen die de game nog niet hebben.
De andere game die ik heb gekocht is Dragon Quest Heroes 2. Het eerste deel heb ik flink gespeeld en ik was dan ook benieuwd naar de opvolger. En ik kan je vertellen dat de game veel verbeteringen kent! Zo kun je de game eindelijk samen spelen. Hoe tof is dat?
mario kart 8 deluxe gekocht

Kevin

Deze week heb ik de vierde episode van The Walking Dead A New Frontier gespeeld. Normaal kan ik mij erg vermaken met Telltale Games (voornamelijk het eerste seizoen van The Walking Dead was ontzettend tof!) Direct nadat hij beschikbaar was heb ik deze episode dus opgestart en in één ruk uitgespeeld.
Jammer, het was geen slechte episode, maar ik ben veel beter van Telltale games gewend zoals ook al beschreven in de review. Verder ben ik deze week aan de slag gegaan met de visual novel The Silver Case en heb ik alvast een klein begin gemaakt aan Danranrompa 1-2 Reload.
the walking dead uitgespeeld

Laura

Met meer dan 85 uur op de teller heb ik deze week eindelijk een einde gemaakt aan Persona 5. Wat een pracht van een JRPG, wederom stelt de Persona franchise niet teleur. Houd je ook maar enigszins van JRPGs, dan mag je deze game gewoon niet missen. De heerlijke gameplay, gecombineerd met een geweldige visuele stijl én een enorm catchy soundtrack zorgen ervoor dat je de game bijna niet meer weg kan leggen.
Verder ben ik met Koningsdag natuurlijk aanwezig geweest op de vrijmarkt, waar ik Final Fantasy III voor de DS heb weten te scoren. Verder kwam Mario Kart 8 Deluxe uit, die inmiddels ook aan de collectie is toegevoegd.
persona 5 uitgespeeld