Top 10 beste zomerfilms 2017 - Met deze films blijft de zomer zwoel

Article
zondag, 30 april 2017 om 11:00
xgn google image
De zomer is weer in aantocht en dat betekent peentjes zweten en leuke dingen doen. Lekker uitwaaien op het strand, terrasjes pikken, een dagje zwembad of gewoon een barbecue in de tuin. Het kan allemaal. Om het feest compleet te maken hebben wij de 10 beste zomerfilms 2017 voor je op een rijtje gezet!
Natuurlijk is het straks weer volop genieten van het lekkere weer en alles wat daarbij hoort. Hollywood staat ook niet stil en sluit deze zomer heerlijk aan op het weer. In deze top 10 zomerfilms 2017 schotelen wij je eerst een paar remakes van films of series uit de oude doos voor.
Dan volgen we razendsnel met een paar sequels op bekende franchises en zelfs een paar compleet nieuwe films! Lees snel verder!

10. Baywatch

Laten we maar gelijk lekker zomers beginnen. Dit jaar komt namelijk de nieuwe Baywatch film uit. Oke, de film komt iets voor de zomer uit, namelijk op 1 juni, maar biedt toch een zomerse start! Geïnspireerd op de serie met David Hasselhoff volgen we in Baywatch Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) die met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron) gaat werken.
Mitch heeft er eigenlijk niet zoveel zin in, maar dan komen ze op het spoor van een crimineel complot wat het strand in gevaar brengt. Het Baywatch team moet alles op alles zetten om de criminelen te stoppen en hun geliefde strand te redden.
Natuurlijk kan het in deze comedy niet uitblijven dat er hilarische situaties ontstaan en The Hoff laat zijn gezicht natuurlijk ook even zien.
110403

9. The Mummy

De tweede film in deze top 10 beste zomerfilms 2017 is zoals beloofd ook een remake. Tom Cruise zal vanaf 8 juni namelijk schitteren in The Mummy. In deze remake wordt een prinses uit het oude Egypte gewekt in haar tombe. Natuurlijk kan dat niet goed aflopen.
De prinses heeft besloten om wraak te nemen op de mensheid en gebruikt daar duistere krachten voor. Met diezelfde krachten wil ze uiteindelijk de wereld onderwerpen en over onze planeet heersen. Dat belooft een knetterende mix van spanning en spektakel te worden!
110404

8. Transformers: The Last Knight

Michael Bay is ook weer van de partij deze zomer en wel met een nieuwe Transformers film. Waar in het vorige deel de Transformers al niet helemaal op één lijn lagen met de mensen, is de afstand nu groter dan ooit. Sterker nog, de mensheid en de tranformers zijn in staat van oorlog met elkaar. Optimus Prime en Bumblebee zijn dus niet meer zo lief als in de vorige delen.
Zoals het een Bay film betaamt gaat de oorlog gepaard met een boel CGI spektakel en de nodige explosieve actie. Hoe het verhaal precies gaat verlopen is natuurlijk nog niet bekend, maar de sleutel tot de redding van één van de werelden ligt in het verleden van beide rassen. Welke wereld zal aan het einde overblijven?
110405

7. Despicable Me 3

Deze zomer komt Gru en zijn Minions ook weer terug op het witte doek in alweer het derde deel van Despicable Me of Verschrikkelijke Ikke. Natuurlijk kun je bij de kleine gele rakkers, maar ook met de dochters van Gru altijd rekenen op een hilarisch avontuur.
Gru moet het in dit deel aan de stok met Balthazar Brat, een voormalig kindster die zijn karakter iets te serieus neemt. Daarbij komt Gru zijn tweelingbroer tegen en die wil graag nog één keer op pad met broerlief. Hoe dat af gaat lopen kun je vanaf 28 juni gaan beleven!
110406

6. Baby Driver

Ook op 28 juni komt Baby Driver op het witte doek. De, door Edgar Wright (Shaun of the Dead) geregisseerde, filmvolgt Baby, een bestuurder van een vluchtauto, die ineens het meisje van zijn dromen tegenkomt. Hij wil hierdoor stoppen met zijn criminele bestaan en een net leven gaan leiden.
Alleen zijn opdrachtgever denkt daar anders over en dwingt hem om aan een overval mee te werken. Gedwongen mee te doen zet Baby alles op het spel. Onder andere Jamie Foxx en Ansel Elgort schitteren in dit spektakel wat zeker voor warme momenten gaat zorgen komende zomer!
110407 1

5. Spider-Man: Homecoming

Halverwege deze lijst van tien beste zomerfilms 2017 komen we Spider-Man tegen. Vanaf 6 juli zal hij de straten weer wat veiliger maken. Nadat hij in Captain America: Civil War naar huis gaat, geniet hij de begeleiding van Tony Stark. Hij woont nog steeds bij zijn tante May en probeert zijn leven op te pakken.
Maar tegelijkertijd droomt hij van een samenwerking met de Avengers en het redden van de wereld. Die kans krijgt hij als The Vulture ineens opduikt en Peter, zijn familie en zijn vrienden in gevaar brengt.
110408 1

4. The Dark Tower

De vierde plek van deze tien beste zomerfilms 2017 wordt gevuld door een boekverfilming en dan niet zomaar eentje. Eindelijk wordt Stephen Kings The Dark Tower verfilmd. Idris Elba gaat in deze film op zoek naar de Donkere Toren die zijn wereld zou kunnen redden.
De film speelt zich af in een apocalyptische wereld die voornamelijk uit woesternij bestaat. De mensheid staat op het punt van uitsterven en de mytische toren biedt mogelijk de enige redding. Vanaf 27 juli is de film te bewonderen.
110409

3.Girls Night Out

Op de derde plek hebben we een comedy over vijf studievriendinnen (onder andere Scarlett Johansson, Kate McKinnon en Zoë Kravitz). Want hartje zomer is een vrolijke tijd, waarin ook gelachen moet worden. De vriendinnen hebben elkaar al tien jaar niet gezien, maar komen nu bij elkaar voor een vrijgezellenfeest.
Dat kan niet anders dan uit de hand lopen. Allen dat gebeurt iets anders dan je zou verwachten. Het vijftal brengt namelijk per ongeluk een stripper om het leven. Ze raken in paniek en proberen op de meest grappige manieren hun sporen uit te wissen. Vanaf 3 augustus kunnen we het avontuur van de dames aanschouwen.
110410

2. De Emoji Film

Aan het einde van de zomer, op 9 augustus, gaan we volop aan de Emoji met een heuse film rondom de emoticons. De film neemt je mee naar Textopolis en laat je zien wat er aan de binnenkant van je telefoon gebeurt.
Iedere Emoji heeft maar één uitdrukking behalve Gene. Hij wil koste wat het kost ook maar één uitdrukking hebben en schakelt daarvoor een codekraker in. Maar dan wordt Textopolis opeens bedreigd door iets heel anders. Gene moet met zijn vrienden in actie komen om de smartphone wereld te redden!
110411

1. Atomic Blonde

Als laatste in deze lijst van 10 beste zomerfilms 2017 komt Charlize Theron in de huid van Lorraine Broughton, een MI6 agente. Berlijn zit in Atomic Blonde vol met dubbelspoinnen en de sfeer is behoorlijk gespannen.
Broughton is op een onmogelijke missie en moet al haar vaardigheden gebruiken. In het onstabiele Berlijn moet ze namelijk documenten afleveren, maar dat is moeilijker dan het klinkt. Vanaf 17 augustus is de actiethriller te bewonderen!
Dit zijn de tien beste zomerfilms 2017, netjes gesorteerd op datum van uitkomst. Natuurlijk zal de zomer van 2017 nog veel meer films kennen zoals The Beguiled en American Made, maar met deze tien films kun je al volop genieten!