Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 21 mei 2017 om 10:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Tom

Ik heb een mooie week gehad met kleurrijke games. LocoRoco Remastered heb ik gespeeld voor de review die inmiddels online staat. Het was weer genieten om met deze PSP game aan de slag te kunnen. De platformer maakt je gewoon intens gelukkig en die muziek loop ik nu al de hele week te neuriën. Het is misschien niet de beste game ooit, maar ik heb er wel urenlang van genoten.
Yooka-Laylee heb ik nu al een tijdje liggen, maar ik was er nooit aan toegekomen om hem uit te spelen. Deze week had ik wat extra tijd en heb ik nog een poging gedaan om langs de eindbaas te komen. Dat ging vrij gemakkelijk en dus ben ik maar door blijven spelen om alle collectibles te verzamelen. Yooka-Laylee is nu de nieuwste game waarvan ik een platinum trophy heb mogen binnenhalen. Dat koste wat moeite met sommige gedeeltes van de game, maar over het algemeen was het goed te doen om deze te behalen.
yooka laylee uitgespeeld

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: Final Fantasy VII
Deze week heb ik alle nieuwe releases even aan de kant gezet om een game uit te spelen die inmiddels al twintig jaar oud is. Helaas heb ik destijds nooit de kans gehad om Final Fantasy VII op te pakken, en was ik eigenlijk van plan om op de remake te wachten. Maar aangezien deze laatst weer opnieuw uitgesteld is, besloot ik dat het toch maar eens tijd was om de originele versie erbij te pakken.
En wat een fantastische ervaring was dat. Ik heb echt van ieder moment genoten en ik begrijp dan ook helemaal waarom deze game door velen als een echte klassieker wordt gezien. Zelfs in 2017, zoveel jaar later, weet Final Fantasy VII nog een geweldige indruk achter te laten. Om maar niet de spreken over die prachtige soundtrack; ik hoor het muziekje van de laatste boss fight al de hele week in mijn hoofd, wat al mijn alledaagse bezigheden net even wat epischer maakt. Wauw.
final fantasy vii uitgespeeld

Populair Nieuws