Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 28 mei 2017 om 10:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rick

Gekocht: Stardew Valley
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Stardew Valley voor de PlayStation 4 gekocht. Ik hoorde al veel positieve geluiden over de "simpele" game en daarom stond hij al heel lang op mijn verlanglijstje. Het is een mooie afwisseling tussen Prey, Horizon: Zero Dawn en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ook hoop ik zo snel mogelijk The Wolf Among Us uit te spelen, iets waar ik eigenlijk nog nooit aan was toegekomen. Drukke weken dus.
stardew valley gekocht

Laura

Deze week zat ik in Engeland, dus heb ik weinig tijd gehad om games te spelen. Wel was ik daar in verschillende gamewinkels te vinden, op zoek naar toffe games om mee naar huis te nemen. Deze week heb ik drie titels aan mijn collectie toegevoegd die ik al langere tijd wilde spelen, maar waar ik nooit echt aan toegekomen ben: Uncharted 4, Batman: Return to Arkham en Killer is Dead. Nu nog de tijd zien te vinden om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan...
killer is dead gekocht