Wat vind jij van het uitstel van Red Dead Redemption 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 mei 2017 om 15:00
xgn google image
De E3 kruipt langzaamaan dichterbij en de XGN Doe Mee is benieuwd naar wat er allemaal gebracht wordt tijdens dat evenement. Maar voordat dat zo ver is, vragen wij jullie eerst naar het uitstel van Red Dead Redemption 2. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou de beste vechtgame vinden. Dit mede door de release van Tekken 7 op de Xbox One en PlayStation 4, die nu een weekje van ons afligt. En aan de reacties te zien heeft iedereen van jullie wel eens een vechtgame gespeeld, wat natuurlijk te verwachten viel. Van Super Smash Bros tot aan Soul Calibur en Killer Instinct. Deze week heeft mvoske het woord:
Een mooie reden om Super Street Fighter IV als beste vechtgame op te geven. De XGN Doe Mee zag ook de oude klassieker Def Jam Fight For NY voorbijkomen en, zoals al gemeld, andere Super Smash Bros. games. Wat de Doe Mee wel opviel was toch wel het gebrek aan Tekken-titels, want wij zagen er maar één voorbijkomen. Misschien hebben jullie niet zoveel met Tekken?
Daar kan de XGN Doe Mee het een andere keer over hebben, maar deze week richten wij ons op iets anders: Red Dead Redemption 2. Het zat er natuurlijk aan te komen en het uitstel van de game mag toch wel worden gerekend tot één van de grootste nieuwtjes van afgelopen week. Daarom:

Wat vind jij van het uitstel van Red Dead Redemtion 2?

Als de XGN Doe Mee eerlijk is, dan was het uitstel van de game wel te verwachten. Rockstar heeft niet de beste reputatie van het uitbrengen van games op de oorspronkelijke releasedatum en meerdere titels uit diens stal zijn vaker uitgesteld. Maar wat vinden jullie ervan? Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat van het uitstel vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!