Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 09 juli 2017 om 12:25
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Deze week heb ik een paar toffe games mogen toevoegen aan mijn collectie. Voor de 3DS ben ik aan de slag gegaan met Kirby's nieuwe game Blowout Blast. Kirby als schrokop wordt in deze game flink op de proef gesteld. Zoveel mogelijk vijanden verorberen in zo min mogelijk tijd. En dan ook nog combo's maken door met uitgespuugde vijanden zoveel mogelijk anderen te raken. Een hele toffe, maar redelijk korte game, waar je snel alles over kunt lezen in de review!
De tweede game js That's You. Een gratis game voor PlayStation Plus leden in juli. Zie deze game als een soort pictionary, waarbij je met je mobiele telefoon allerlei opdrachten moet doen met je vrienden. Een leuke game die vriendenavonden erg leuk kan maken. De review is onderweg!
De derde game die ik op de mat kreeg is Cars 3. Natuurlijk is de game gebaseerd op de Disney Pixar film die eraan komt en alle karakters zitten er dan ook in. Een erg leuke game voor de kids, maar ook voor volwassenen. Hoe deze race game is lees je snel in de review!
kirby gekocht

Laura

Gekocht: Final Fantasy XII The Zodiac Age
Uitgespeeld: -
Deze week kon ik al beginnen aan de geremasterde versie van Final Fantasy XII, The Zodiac Age. Deze opgepoetste versie biedt spelers niet alleen betere graphics, maar voegt ook nieuwe gameplay-elementen toe, waaronder het (voor het Westen nieuwe) Zodiac Job System. Heel veel kan ik er alleen nog niet over verklappen, daar kan je binnenkort voor in de review terecht!
zodiac age gekocht

Populair Nieuws