Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 15 oktober 2017 om 11:31
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Ralph

Deze week stonden orks centraal in mijn leven. Van alle soorten en maten, of ze nou bruin, groen of zwart zijn, voor iedereen is een plekje in mijn leger. Ondanks dat ik Shadow of War al uitgespeeld heb, ga ik met mijn leger lekker verder om alles over te nemen en forten van andere spelers af te maken. Ook de komende tijd blijven orks centraal staan, ze voelen al aan als familie.
middle earth shadow of war gekocht

Rox

Jawel ik speelde 4 games uit deze week, haha. Game on, right? Allemaal in co-op op Horizon uiteraard na. Het leukste vond ik Destiny 2, vermaak me daar zeer mee en dat terwijl ik deel één niets aan vond. Horizon is een goede game, maar heb ik persoonlijk wat minder mee. Halo Wars 2 viel tegen. Mario Party Island is leuk met meerdere mensen en slechts 1 persoon hoeft die game dan te hebben, handig!
destiny 2 uitgespeeld

Populair Nieuws