Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het weekend zit er weer op, maar hopelijk heb je genoeg tijd gehad om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Theo

  Gekocht: The World Ends With You
  Uitgespeeld: Konami Anniversary Collection Arcade Classics

  Deze week heb ik The World Ends With You Final Remix cadeau gekregen voor de Switch. Ik zit nogal wat in de trein en dan speel ik graag op de Switch. Deze actie role playing game draait om Neku, een knaapje die een passie voor graffiti heeft. Op een dag ontvangt hij een bericht op zijn telefoon met daarin de melding dat hij nog maar zeven dagen bestaat, tenzij hij een reeks gekke taken volbrengt. Samen met Shiki, een mysterieus meisje, moet hij op pad om zijn bestaan te garanderen. Ik ben heel benieuwd naar de game die ik als volgende op mijn (toch wel enorme) backlog ga spelen!

  Ook heb ik een game uitgespeeld deze week. Of eigenlijk een hele berg spellen. In de Konami Anniversary Collection Arcade Classics zitten acht toffe games die ik bijna allemaal uitgespeeld heb. Zowel Scramble, Nemesis, Vulcan Venture, Salamander, Thunder Cross en TwinBee heb ik, eerlijkheidshalve met de nodige continues, doorlopen. alleen Haunted Castle en Typhoon heb ik van deze collectie nog niet uitgespeeld, maar deze games volgen snel! In de Konami Anniversary Collection Arcade Classics review beoordeelde ik deze collectie nog met een 6.5. Ik kan al niet wachten op de volgende twee collecties van Konami die binnenkort uit zullen komen!

  the world ends with you gekocht

  Remco

  Gekocht: Cuphead
  Uitgespeeld: Borderlands 2, Borderlands The Pre-Sequel

  Deze week heb ik Cuphead op de Nintendo Switch gekocht. Ik keek heel erg uit naar deze game, aangezien ik heel erg van oude Disneyfilms houd. Ook heb ik Borderlands 2 en The Pre Sequel uitgespeeld. Ik kan niet wachten op Borderlands 3.

  cuphead gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.