Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 19 november 2017 om 14:04
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Kevin

Gekocht: De Sims 4, Pokémon Ultra Moon
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Sims 4 voor PS4 gespeeld. Hij lijkt erg op de pc versie, wat zeker een mooi gegeven is vergeleken eerdere consoleversies. Toch zijn er bij de game wat punten van frustratie, die ik uitleg in de review.
Verder ben ik begonnen aan Pokémon Ultra Moon. Lekker op reis met ondertussen een Torracat. Ik ben benieuwd wanneer het spel verandert ten opzichte van Sun/Moon, want het voelt na 6 uur spelen vooralsnog in grote lijnen aan als precies hetzelfde spel dat vorig jaar werd gereleased.
pokemon gespeeld

Mari

Gekocht: Lego Marvel Super Heroes 2
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik geprobeerd om de wereld te redden in Lego Marvel Super Heroes 2. Ik heb echt medelijden gekregen met alle superhelden die elke keer die schurken moeten zien te stoppen. Gelukkig voor hen kregen ze deze keer hulp van mij. Mijn ervaringen met het redden van de wereld zijn spoedig te lezen in de review!
lego gespeeld