Aankomende Netflix anime series - Geanimeerd kijkplezier op Netflix

  Afgelopen zomer kondigde Netflix een aantal nieuwe anime series aan dat gelanceerd zal worden. Veel van deze serie zullen in 2018 te zien zijn. Inmiddels is er meer over deze series bekend en hebben enkele al een trailer. Lees nu alles over de aankomende Netflix anime series!

  Kakegurui

  Deze anime heeft nog geen eigen pagina, maar misschien nog wel iets beters. Het heeft namelijk al een officiële trailer gekregen. Deze serie combineert anime en gokken tot een resultaat: Kakegurui. Het verhaal gaat over studenten die de hiërarchie bepalen aan de hand van gokspelletjes.

  De anime is gebaseerd op een Japanse manga serie. Het heeft nog geen exacte releasedatum, maar volgens Netflix zal het in 2018 te zien zijn.

  A.I.C.O. Incarnation

  Tijdens deze anime speelt sci-fi een grote rol. Aiko Tachibana, het hoofdpersonage, leert namelijk dat zij een groot geheim met zich meedraagt. Dit heeft te maken met een ongeval in Japan genaamd de “Burst”. Het geheim zit verborgen in het lichaam van Aiko en om het te ontrafelen moet ze naar het middelpunt van de Burst.

  De serie heeft al een officiële teaser gekregen, deze is bovenaan de pagina te bekijken. De serie zal in de lente van 2018 te zien zijn op Netflix.

  Devilman Crybaby

  Devilman Crybaby is een anime serie gebaseerd op een manga series. De anime gaat over Akira Fudo, hoofdpersonage, dat erachter komt dat demonen de wereld over willen nemen. Natuurlijk zijn mensen niet opgewassen tegen deze bedreiging, dus Ryo besluit om zichzelf samen te voegen met een demon om zijn vijanden te verslaan.

  Deze heeft nog geen releasedatum, maar staat wel bevestigd voor 2018. De trailer voor de anime is bovenaan de pagina te bekijken.

  Netflix

  Rilakkuma and Kaoru

  Deze stop motion anime zal gaan over de beer Rilakkuma. Dit is een van de bekendste personages in Japan en wordt gezien als een mascotte. Het verhaal gaat over de beer die uit het niets op de stoep stond van een jonge vrouw genaamd Kaoru. Zijn dagelijkse bezigheden zijn hangen in het appartement en eten.

  Deze anime zal pas in de lente van 2019 naar Netflix komen, maar we hebben wel wat om naar uit te kijken. De serie zal in totaal 13 afleveringen krijgen. Bekijk hier de art.

  Cannon Busters

  In Cannon Busters speler staan drie personages centraal: een verdwaalde robot genaamd SAM, een verouderde reparatie droid en een gezochte crimineel. De crimineel is gelukkig niet zo gevaarlijk als hij klinkt. Het trio gaat op avontuur om SAMs beste vriend, een erfgenaam van een troon, te vinden.

  De anime zal in totaal twaalf afleveringen krijgen. Wanneer het op Netflix te zien is, is nog onbekend.

  Netflix

  B: The Beginning (voorheen Perfect Bones)

  Netflix heeft nog niet veel losgelaten over deze anime serie qua inhoud. Het gaat over een wereld die wordt gedreven door een geavanceerde technologie. Het verhaal zal voornamelijk gaan over het hoofdpersonage Koku, Keith, een legendarische onderzoeker en een mysterieuze criminele organisatie.

  De serie zal in totaal twaalf afleveringen bevatten maar heeft nog geen releasedatum. Bekijk hier de art die is uitgebracht.

  Netflix

  Sword Gai: The Animation

  De titel klinkt niet bepaald verontrustend, maar dat is het verhaal van deze anime wel. Een jonge man genaamd Gai krijgt een dodelijk wapen tot zijn beschikking. Het wapen is krachtig en wordt in de serie als legendarisch gezien. Mensen houden zich veel bezig met de kracht van het wapen, hierdoor ontstaan vele gevechten tijdens de serie.

  Deze serie zal wereldwijd uitkomen op Netflix in de lente van 2018. De art die is uitgebracht voor de serie is hier te bekijken.

  Netflix

  Lost Song

  Dit verhaal gaat over twee personages die het tegenovergestelde zijn van elkaar. Rin is een energiek meisje dat in een groen dorpje leeft en zangeres Finis leeft diep in het Koninklijke paleis in de hoofdstad. De twee hebben één ding gemeen, namelijk een kracht die niemand anders heeft. Ze ontmoeten elkaar en gaan op een avontuur terwijl ze begeleid worden door de kracht van muziek.

  Lost Song zal in 2018 te zien zijn op Netflix, bekijk hier de art.

  Netflix

  Knights of the Zodiac: SAINT SEIYA

  Deze anime draait geheel om de Griekse Godin Athena. Zij heeft jonge strijders gemaand “Knights” die ter bescherming dienen. Iedere ‘ridder’ heeft een speciaal schild om zichzelf mee te beschermen, deze schilden zijn gebaseerd op hun sterrenbeeld. De ridder zullen samen met Athena de strijd aangaan tegen de Olympische goden die de mensheid willen uitroeien.

  Knights of the Zodiac zal in totaal 12 afleveringen krijgen, het heeft momenteel nog geen releasedatum. Bekijk hier de art!

  Baki

  Het hoofdpersonage Baki heeft maar één missie: zijn vader, sterkste vechter ter wereld, verslaan. Vijf van de meest gewelddadige en brute gevangenen verzamelen zich om het tegen Baki op te nemen. Tijdens deze crisis besluiten martial arts krijgers ook om zich te verzamelen en het met Baki tegen de gevangenen op te nemen.

  Deze anime zal maar liefst 26 afleveringen bevatten. Er is nog geen releasedatum bekend, maar je kan wel alvast de art bekijken.

  Netflix

  Children of the Wales

  Er is één element dat je vaak tegen zal komen tijdens deze serie, en dat is zand. Tijdens de serie overleven 513 mensen op een schip, dat lijkt op een eiland, genaamd “Mud Whale”. Wanneer er een verlaten schip strandde op het eiland, gaat Chakuro, archivaris van het eiland, op verkenning. Tijdens haar verkenning ontmoet ze Rikosu, de eerste persoon die van buiten het eiland komt.

  Een exacte releasedatum is er nog niet voor deze anime, wel zal het in 2018 te zien zijn. Bekijk hier alvast de art.

  Netflix anime series

  Dit zijn alle aankomende Netflix anime series die Netflix tot nu toe heeft aangekondigd. Natuurlijk biedt de streamingdienst momenteel ook al een hoop. Lees daarover in onze special met 10 beste anime series op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.