Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 22 april 2018 om 12:13
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Calvin

Afgelopen week heb ik Rise of the Tomb Raider uitgespeeld als voorbereiding op Shadow of the Tomb Raider later dit jaar. Heerlijke game!
Omdat ik als kind alleen maar Crash Bandicoot 3 gespeeld heb, is de N-Sane Trilogy een perfecte manier om kennis te maken met de eerste twee games in de serie. Zoals iedereen al eerder gezegd heeft: wat is het moeilijk! Het level Road to Nowhere (en later ook The High Road) zijn echt moeilijk, maar heerlijk bevredigend als je ze eindelijk zelf haalt. Ik ben benieuwd wat Crash 2 zal gaan brengen :)
crash gekocht

Laura

De afgelopen weken heb ik vooral Ys games gespeeld op mijn PS Vita. En wat zijn het toch ook toffe games, ik vind het nog steeds bijzonder dat deze serie hier relatief onbekend is. Een echte aanrader als je van actievolle JRPGs houdt. Verder kreeg ik deze week NieR Automata binnen, een game die al een lange tijd op mijn lijstje staat. Tijd om eens te zien of het de hype waar kan maken!
nier gekocht

Populair Nieuws