Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Ralph

  Gekocht: Hollow Knight
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week in de Steam Sale Hollow Knight opgepikt voor PC. Normaal zijn 2D platformers totaal niet mijn ding, maar voor een Metroidvania die veel inspiratie haalt uit de Dark Souls-games wil ik best wel een uitzondering maken. Ik ben er nog niet ver mee, maar vanaf het eerste moment was ik al verliefd op de grafische stijl van de game, met handgemaakte omgevingen en karakters en dat zie je ook echt terug. Ik heb nog een lange weg te gaan door de grauwe gangen van Hallownest, maar ik ga genieten van elke seconde.

  hollow knight gekocht

  Laura

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Undertale

  Deze week besloot ik om eindelijk eens met Undertale aan de slag te gaan, aangezien ik de game een tijdje terug had gedownload op mijn PS Vita en ik er al langere tijd mijn oog op had. En dat heeft me zeker niet teleur gesteld, ik snap de hype rondom deze game nu helemaal. Een prachtige game die fantastisch geschreven is, unieke gameplay biedt, en dat alles nog in combinatie met een toffe retro artstyle en heerlijke soundtrack. Een aanrader voor iedereen die nog twijfelt om er aan te beginnen!

  undertale uitgespeeld

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.