Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rick

  Gekocht: Hollow Knight
  Uitgespeeld: -

  Tijdens deze warme en plakkerige week heb ik, logischerwijs, niet al te veel gegamed. Toch wist ik dat ik veel ging treinen deze week, dus een game voor onderweg is dan wel fijn.

  Het is het uitdagende en zeer toffe Hollow Knight geworden. De Metroidvania-achtige titel wist mij binnen de kortste keren verslaafd te maken en de komende weken zal ik dan ook nog veel tijd doorbrengen met mijn Switch!

  hollow knight gekocht

  Lucas

  Gekocht: Detroit Become Human
  Uitgespeeld: -

  Nadat ik Detroit: Become Human heb mogen spelen voor XGN tijdens een preview event, was ik razend enthousiast. Helaas moest ik weken lang de game links laten liggen, omdat ik de volle 60 euro niet kon missen. Tot deze week! Als een klein kind in de snoepwinkel pakte ik het hoesje uit de schappen en ben ik thuis meteen gaan spelen. Inmiddels heb ik al heel wat uurtjes in de game zitten!

  detroit gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.