Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 30 december 2018 om 10:32
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Christiaan

ââââGekocht: The Forest
Uitgespeeld: -
Ik had al eerder The Forest gekocht, maar toen had ik de game na een tijdje gerefund omdat het best eng was om in je eentje te spelen. Een paar weken terug kreeg The Forest een grote update waardoor er nieuwe dingen werden toegevoegd zoals monsters, gebouwen, wapens, noem maar op! Ik heb daarom een paar vrienden bij elkaar gehaald om de game te kopen, want wat is er nou leuk aan een kannibaal in je eentje slaan, als dat ook met maximaal 8 mensen kan?
Het slaan van kannibalen en andere mutanten is altijd leuker met vrienden en wanneer er nog daglicht is. Zodra het avond is zijn wij degenen die worden opgejaagd. Wat The Forest uniek maakt vergeleken andere horror games, zijn de geluidseffecten en de AI. De geluidseffecten zorgen ervoor dat je je nergens veilig en overal opgejaagd voelt, vooral in de nacht!
De AI is wat de game pas echt uniek maakt. De kannibalen gaan niet recht op je af om je aan te vallen, maar ze springen overal rond om je heen waardoor je niet kunt raden wanneer ze hun volgende aanval doen. Het ergste is nog dat je de mutanten kan horen aankomen, wanneer je in de verte gestamp hoort. Dan weet je dat je zo snel mogelijk weg van je basis moet om vernieling te voorkomen. Kortom, The Forest is een geweldig spel om met vrienden te spelen (en in je eentje, als je dat durft)!
the forest gekocht

Romy

Gekocht: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Uitgespeeld: -
Ik heb de afgelopen week Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gekocht voor de Nintendo Switch. Persoonlijk heeft Spyro een grotere invloed op mijn jeugd gehad dan Crash Bandicoot, maar toch leek het me wel ontzettend leuk om te spelen!
De game ziet er leuk en kleurrijk uit en de muziek is, ondanks dat ik Crash Bandicoot niet veel heb gespeeld vroeger, vrij nostalgisch. Meteen merkte ik al dat ik super klunzig ben met dit soort games, dus ik ging in het begin dood door de kleinste en stomste dingetjes. Na een paar uur spelen merkte ik dat alles iets beter ging en dat ik door begon te hebben hoe alles een beetje werkte in het spel. Een toffe aankoop!
crash bandicoot gekocht