Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Sonja

  Gekocht: Undertale, Misao, Mad Father
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week drie games gekocht op Steam. Namelijk Undertale, Misao en Mad Father. De games waren in de aanbieding en voor een prikkie in huis te halen. Ik ben al aan de slag gegaan met Misao maar het zal denk ik nog even duren voor ik alle eindes heb behaald. Ik zal denk ik altijd gek blijven op 2D games, vooral als het horror is!

  misao gekocht

  Laura

  Gekocht: The First Tree
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week eindelijk weer wat tijd om te gamen en ik heb ook meteen een nieuwe game gekocht. Toen ik mijn Xbox One voor het eerst in lange tijd weer opstartte, zag ik een advertentie op de homepagina die meteen mijn aandacht trok. Toen ik erop klikte kwam ik in de Xbox Store terecht en meteen speelde zich een prachtige trailer af voor een indie game genaamd The First Tree. Puur door deze adembenemende trailer was ik meteen al verkocht en ik ben razend benieuwd om deze game uit te gaan proberen. Ik ben wel bang dat het vrij emotioneel gaat worden...

  the first tree gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.