Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Rox

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Kingdom Hearts 3

  In mijn hart zit heel veel Disney-liefde. Daarom was het niet zo gek dat ik heel erg uit keek naar de release van Kingdom Hearts 3. Wat heb ik genoten van Knabbel en Babbel, Olaf, Donald Duck en wie al niet meer? De game is prachtig gemaakt. Alleen de gevechten waren steeds hetzelfde. Voor mij persoonlijk een 8.5 (na het einde!). Een aanrader dus.

  kingdom hearts 3 gespeeld

  Kevin

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Fire Emblem (2004)

  Tijdens de kerst van 2007 kreeg ik de game Fire Emblem: Radiant Dawn voor de Wii. Ik was toen dertien jaar oud. Ik weet nog heel goed hoe die game me omver blies. Boeiende personages, een mooi verhaal en verslavende gameplay maakte me meteen fan. Nu ruim tien jaar later heb ik dan eindelijk de eerste (westerse) Fire Emblem gespeeld. De game haalt het niet bij Radiant Dawn, maar is zeker de moeite waard als je van de serie houdt. Op naar Fire Emblem: The Sacred Stones!

  fire emblem uitgespeeld

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.