Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 52)

  Het is week 52 en daarmee nog niet helemaal de laatste week van het jaar, maar het einde van 2020 staat voor de deur. Zoals elke week hebben wij weer gegamed, nieuwe dingen gekocht en zijn we aan de slag gegaan met films en series. Daarbij zijn wij ook benieuwd wat jij gekocht gekeken of uitgespeeld hebt.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: NieR Automata
  Gekeken: Unhinged

  Square Enix games weten mij bijna altijd wel te bekoren. Zo ben ik doorgewinterd Final Fantasy fan. Een game uit de Square Enix stal die ik nog niet opgepakt had, is NieR Automata. De game sprak me altijd wel aan, maar om de een of andere reden ben ik er nooit aan begonnen. Wat heb ik wat gemist zeg! De game ziet er super uit en de gameplay is om van te smullen. En wat heeft die game een fantastische soundtrack!

  Deze week ben ik ook aan de slag gegaan met Unhinged. De film met Russell Crowe en Caren Pistorius schetst een beeld van een extreme road rage, die rampzalige gevolgen heeft. Op sommige momenten in de film zit de spanning er goed in, maar jammer genoeg merkte ik dat ik veel schokkende momenten ook aan zag komen. Datzelfde geldt voor de wendingen die ik al heel snel in de gaten had. Ondanks dat vond ik het wel een vermakelijke film, al denk ik dat het een beter film was geweest als er iets meer ruimte was gemaakt voor wat achtergrond rondom de gestoorde Russell Crowe. Waar hij op zich namelijk niet heel slecht acteert, komt zijn personage absoluut niet goed uit de verf.

  Luuc

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Hunter x Hunter

  Deze week heb ik Hunter x Hunter uitgekeken. Ten tijde van schrijven moet ik nog 30 afleveringen, maar gezien ik in minder dan een week tijd 40 afleveringen heb gekeken, denk ik wel dat ik hem dit weekend uitgekeken heb. Hoewel ik de eerste 80 afleveringen met pijn en moeite heb gekeken (ik verloor een weddenschap), moet ik zeggen dat ik nu bij één van de beste arcs ben die ik ooit in anime heb gezien. De complexiteit van de personages is absoluut de drijfveer van deze arc en staat als een huis. Ik kan niet wachten om verder te kijken.

  Tegelijkertijd ben ik ook nog zoet met Paper Mario: The Origami King. Na de game maandenlang niet te hebben gespeeld, kan ik het me nu eindelijk veroorloven om de game verder te spelen. Met kerst bivakkeer ik namelijk bij m'n ouders (op anderhalve meter) en dus wordt de Switch maximaal in gebruik genomen. Eindelijk tijd om terug te gaan. Wat een genot!

  Marcus

  Uitgespeeld: Hyrule Warriors: Age of Calamity
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Deze week heb ik Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgespeeld. Het is niet helemaal waar ik op gehoopt had: met name over de tweede helft van het verhaal heb ik mijn bedenkingen. Maar ik vond het wel leuk om meer te zien van de Champions, de koning van Hyrule en Impa en Purah. De game zelf is zelf ook heel leuk om te spelen en zit nog boordevol missies en sidequests die nog kan doen, dus ik denk dat ik later nog wel een keer terugkom bij Age of Calamity.

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: I Am Greta

  Eigenlijk was ik van plan deze week eindelijk Schindler’s List te gaan kijken, maar wegens tijdgebrek is dat er helaas nog steeds niet van gekomen. Wel kreeg ik via mijn werk een Pathé Thuis cadeaukaart, en dan is het natuurlijk zonde om die niet te gebruiken. Daarom heb ik begin deze week de docu I Am Greta gekeken, erg interessant om te zien. De docu geeft een bijzondere kijk op het leven van Greta Thunberg.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.