De 5 beste games van 2020 volgens Roy Rijsdijk

Article
zondag, 27 december 2020 om 14:00
beste games van 2020 volgens royf1608547759
Ook onze grote racefanaat Roy Rijsdijk heeft in 2020 weer genoeg gametijd in de vingers. Waar hij dit jaar misschien wel wat minder nieuwe games heeft gespeeld dan gebruikelijk, moet dat de pret niet drukken. Roy is als een malle bezig geweest en zet zijn top vijf beste games van 2020 op een rijtje!

5: F1 2020

Waarschijnlijk is dit mijn meest gespeelde game in 2020. Ik speel wekelijks in online leagues op vrij hoog niveau. Het wordt gestreamd met commentaar, je ontwikkelt vaste rivalen in andere spelers, mensen zetten zelfs geld in.
Er zit in ieder geval een hele mooie en actieve community achter die de game samen veel meer waarde geven door alle extra's. En My Team is bovendien een geniale toevoeging aan de singleplayer.

4. Mortal Kombat 11 Aftermath

Mortal Kombat 11 is natuurlijk vorig jaar uitgekomen, maar door de DLC Aftermath en alle extra characters die NetherRealm dit jaar heeft uitgebracht heb ik in mijn vrije tijd ontelbaar veel fatalities en brutalities gezien. Voor mij is dit de leukste fighter ooit en ik zie mezelf dit op de PS5 ook nog heel lang doorspelen.
hunt showdown 1f1637227598

3. Hunt Showdown

Ook deze game is eigenlijk eerder uitgekomen, op PC althans. De PS4 kreeg pas een officiële release in februari 2020. Ik heb toen de console review gedaan en binnen no-time is Hunt uitgegroeid tot mijn favoriete multiplayer shooter.
Het heeft voor mij Rainbow Six Siege van de troon gestoten, nadat die game veel te onserieus werd met alle operators, dansjes en thema's. Hunt is gewoon heel hardcore en daarom àltijd weer spannend.

2. DOOM Eternal

In DOOM Eternal is het heerlijk knallen geblazen, net als in het vorige deel met een bijna nostalgisch gevoel. Eternal bouwt voort op wat de remake uit 2016 zo goed maakte en doet eigenlijk alles weer wat beter. Er zijn niet zoveel games die zoveel gore hebben en een heerlijke old school stijl, dus voor mij een van de absolute hoogtepunten van het jaar.

1. Spider-Man: Miles Morales

Tja, ik heb zelf nog geen PlayStation 5 in huis staan dus de game niet in volle glorie kunnen spelen. Maar het eerste deel was gewoon zo ontzettend goed, dat het hier niet mis kan gaan. Dan maar op de PS4 spelen.
Wat ik heb gespeeld, voelde meteen vertrouwd aan en zag er schitterend uit. Sowieso één van de eerste games die ik op de PS5 weer ga spelen om er optimaal van te genieten. Wat een jaar zeg!

Het beste van 2020 voor jou op een rij!

Nu 2020 op haar einde loopt is het weer tijd om terug te blikken. Dit jaar doet XGN dat met een scala aan artikelen over het beste van 2020! Houd de site in de gaten voor nieuwe lijsten met het beste van wat 2020 ons heeft gebracht!

Populair Nieuws

Laatste Reacties