Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 51)

  Wat gaat de tijd snel zeg. Het is alweer bijna het einde van het jaar. Tijdens deze koude dagen zitten we maar wat graag binnen en dus spelen we behoorlijk wat games uit en bingewatchen we een hoop. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Marcus

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Luigi's Mansion 2
  Gekeken: A Hard Day's Night

  Ik heb deze week de film A Hard Day's Night weer eens gekeken. Je ziet misschien aan de titel al dat het een Beatle-film is, maar je hoeft geen superfan te zijn om ervan te genieten. Ik denk dat dat komt doordat het merendeel van het verhaal prima werkt als je The Beatles zou vervangen door een fictieve band. Dus tenzij je echt een pesthekel hebt aan de muziek van The Beatles zou ik hem gewoon een keer kijken, hij is leuk.


  Ik heb ook Luigi's Mansion 2 in huis. Ik weet eigenlijk niet hoe dit deel over het algemeen gewaardeerd wordt, maar het kan nooit echt slecht zijn, anders was Luigi's Mansion 3 er niet, toch? Hoe het ook zij, ik kan binnenkort verder met mijn plan om de hele Luigi's Mansion reeks te spelen.

  Aram

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Cyberpunk 2077
  Gekeken: -

  Ik heb deze week Cyberpunk 2077 gekocht. Het spel heeft absoluut enorm veel potentie, maar ik speel op Xbox One dus ik heb behoorlijk veel last van bugs. Wel heb ik vertrouwen in CD Projekt Red en denk ik dat het alsnog een heel gaaf spel gaat worden.

  Ralph

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Cyberpunk 2077
  Gekeken: -

  Ik ben afgelopen week begonnen aan Cyberpunk 2077 op PC. Ik begrijp zeker de kritiek op de game door de slechte prestaties op de consoles en de aanwezigheid van veel bugs - waar ik er zelf ook een paar van ben tegengekomen - maar ondertussen draait de game als een zonnetje op mijn PC. De wereld ziet er prachtig uit, de actie is vloeiend en bruut en de dialogen zijn van hoge kwaliteit. Ik ga mij voorlopig nog zeker vermaken met de game en hopelijk kunnen spelers op andere platforms dat zo snel mogelijk ook doen.

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: The Mule

  Afgelopen week heb ik op Netflix naar The Mule van Clint Eastwood gekeken. Stiekem heb ik de film twee jaar geleden al in de bioscoop gezien, maar het blijft een prachtige film. De film is op z’n tijd wat traag, maar al met al zeker een aanrader. Mooi om te zien dat de toen al 88-jarige Clint Eastwood nog een keer weet te schitteren.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.