Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 50)

Article
zondag, 19 december 2021 om 14:00
20210810 hades06f1628629239
We hebben het elke week maar weer druk met alle games, films en series die er in de afgelopen tijd zijn verschenen. Deze week is geen uitzondering. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Remco

Uitgespeeld: Hades
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week ben ik aan het einde gekomen van mijn all-time favoriete roguelike, genaamd Hades. Na vele uren gezwoegd te hebben heb ik eindelijk de end credits mogen aanschouwen. En wat een einde is het! Ik zal natuurlijk niks spoilen, maar ieder die deze game heeft moet dit einde gewoon zien.
mafia definitive edition 1f1598450602

Chris

Uitgespeeld: Mafia Definitive Edition
Gekocht: -
Gekeken: Cowboy Bebop
Ik heb deze week Mafia Definitive Edition gespeeld. Die zat gratis bij PS Now en dat was een positieve verrassing. Meer sfeer, een sterker verhaal, eigenlijk op alle fronten beter dan wat GTA sinds deel IV gebracht heeft. Een aanrader voor wie van echte maffia-verhalen houdt.

Ook heb ik de live-action versie van Cowboy Bebop gekeken. Ik snapte niet waar de enorme haat vandaan kwam: ik vond het erg vermakelijk. Daarna heb ik een aflevering van de originele anime gekeken en dat is gewoon 1-op-1 hetzelfde. Nu snap ik de controverse. Had dat niet gedaan, maar was met originele content gekomen, dan was het waarschijnlijk een groot succes geworden.
animal crossing new horizonsf1634549083

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: Animal Crossing Happy Home Paradise DLC
Gekeken: -
Deze week heb ik de DLC voor Animal Crossing New Horizons, Happy Home Paradise, in huis gehaald. Sinds de update in november krijg ik weer meer zin om opnieuw in Animal Crossing te duiken, en de DLC was daar een grote factor in. Die hele game staat of valt voor mij een beetje met hoeveel er te doen is, dus natuurlijk wil je dan meer content. Ik weet niet wanneer ik daadwerkelijk weer voet aan wal zet op mijn eiland, want er is in ieder geval nog één game die ik eigenlijk eerst wil spelen, maar wat in het vat zit verzuurt niet.