Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 44)

Article
zaterdag, 31 oktober 2020 om 9:00
fifa 21 mbappef1602065057
De klok is intussen een uurtje teruggezet en de dagen worden officieel weer donkerder. Dat houdt ons niet tegen om het nodige aan avonturen te beleven en talloze films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Mark

Uitgespeeld: -
Gekocht: FIFA 21
Gekeken: Community
Het is weer die tijd van het jaar. En nee ik bedoel niet de herfst, ik bedoel niet Halloween, ik bedoel de FIFA 21- releasemaand. Wennen aan de nieuwe gameplay, zoeken welk team dit jaar jouw favoriet is en ontdekken welke nieuwe features de game heeft, houden mij de komende tijd nog wel bezig. Vooral de flink aangepaste carreer mode bevalt tot dusverre prima, al win ik verrassend veel van de wedstrijden die ik simuleer (ook tegen sterkere tegenstanders).
Samen met mijn vriendin die de serie nog niet kende heb ik afgelopen periode Community gekeken. De serie kwam eindelijk naar Netflix, terwijl we al van plan waren het te kijken, dus de timing was ideaal. Na zes seizoenen met deze 'gang of lovable misfits', is het triest wanneer er een einde komt aan de show. Maar de hoop waar alle trouwe fans zich aan vast houden is de komst van een Community film. Het is nou eenmaal #sixseasonsandamovie.
sicknotef1603381496

Pepijn

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Sick Note
Deze week ben ik begonnen aan de geweldige Britse komedieserie met Nick Frost, Ruper Grint (bekend van Harry Potter) en Lindsay Lohan. De serie zit boordevol leuke Britse humor en heeft een bizar verhaal wat steeds een andere wending neemt. Als iemand dit weekend lekker wilt lachen is dit een absolute aanrader. Het zijn allemaal korte afleveringen, dus de serie kijkt lekker weg.
nswitchds supermariobros35 01f1601619937

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Super Mario Bros. 35
Gekeken: -
Afgelopen week ben ik toch maar een bezig gegaan met Super Mario Bros. 35. De game zet de originele Mario Bros. game in een heel ander daglicht. Waar je normaal in je eentje door de levels rent, doe je dat nu met talloze andere spelers. Daarbij doorloop je de levels zoals je gewend bent, maar krijg je de hele tijd vijanden van de andere spelers op je dak. Het geeft de game een hele andere dimensie en dat maakt de gameplay weer ontzettend interessant. Ik raad iedereen aan deze game snel te spelen, voordat het over een paar maanden niet meer kan. De game is namelijk gelimiteerd beschikbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online abonnement.
waarom je wel of niet de serie sex education op netflix moet kijken 145376

Aram

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Sex Education
Sex Education is een ontzettend meeslepend verhaal over een jongen genaamd Otis in zijn tienerjaren. De serie laat mooie, hilarische en moeilijke momenten zien, maar het blijft de hele twee seizoenen enorm vermakelijk om naar te kijken. Als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen.

Populair Nieuws