Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 42)

  De week zit er weer op. Wij zaten de afgelopen week niet stil. Apple kondigde officieel de nieuwe iPhone 12 serie aan, er kwam goed nieuws uit de PS5 hoek met een compleet nieuwe User Interface en meer. Daarnaast hadden we ook nog tijd om te gamen en meer! Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Marcus

  Uitgespeeld: Super Mario 64 (3D All-Stars)
  Gekocht: -
  Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 3)

  Eigenlijk had ik Super Mario 64 een week of twee geleden al uitgespeeld, maar Bowser verslaan was dit keer niet mijn enige doel. Ik wilde 120 sterren. Mario 64 hoort bij de eerste paar games die ik ooit speelde, maar helaas ben ik om verschillende redenen nooit in staat geweest om de game 100% uit te spelen. Het is nu eindelijk gelukt en hoewel het de tekortkomingen en de leeftijd van de game nog eens flink blootlegde, heb ik het over het algemeen met plezier gedaan.

  Ook heb deze week het einde van het derde seizoen van Brooklyn Nine-Nine bereikt. Ik blijf me vermaken met de serie. Ik vind het trouwens ook leuk dat de seizoenen eindigen met een cliffhanger. Ik begrijp op zich dat dat frustrerend kan zijn als je daadwerkelijk moet wachten op een volgend seizoen, maar voor mij geeft het vooral een gevoel dat de verhaallijn er echt toe doet als hij over de seizoensgrens heen loopt.

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Undercover

  Afgelopen week na lang uitstellen toch maar aan de Nederlandse Netflix Original Undercover begonnen, en man wat een goede serie. Sterke Nederlandse cast, goed verhaal, mooi gefilmd, het complete plaatje. Was in eerste instantie van plan één aflevering te kijken, maar meteen blijven bingen. Één puntje van kritiek, seizoen twee is leuk, maar valt vergeleken met het eerste seizoen toch wel tegen hoor.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Gears Tactics
  Gekeken: -

  Het is nog even wachten, maar ik zag ineens de mogelijkheid voorbij komen op mijn Xbox One om Gears Tactics alvast te pre-loaden. Als doorgewinterd Gears of War fan, moest ik dan ook meteen op de knop drukken om een stukje van mijn harde schijf te reserveren voor die game. Ik ben ontzettend benieuwd naar de game, gezien ik er goede dingen over hoor.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.