Deze gekke dingen ga je zien in Borat 2!

  De release van het tweede deel van Borat gaat gepaard met een hype. De trailer stond vrijwel gelijk hoog in de trendinglijsten. Dat verbaast niet, want het eerste deel van Borat was een groot succes. Deze maffe verslaggever uit Kazachstan zet heel Amerika op zijn kop met zijn bizarre persoonlijkheid. Wij vertellen jullie vandaag een aantal leuke en grappige feitjes over Borat!

  Is dit een film?!

  Borat is een geweldig leuke lachfilm, maar een tamelijk onbekend ding wat de film nog een heel stuk leuker maakt is dat niemand, maar ook echt helemaal niemand wist dat ze in een film zaten behalve de acteurs. Alle mensen met wie Borat in de film praatte hadden geen idee dat ze voor het lapje gehouden werden door die maffe Kazach. Borat kwam in de film in contact met een heleboel verschillende mensen die allemaal dachten dat hij gewoon niet helemaal goed bij zijn hoofd was, of dat het kwam omdat hij uit een andere cultuur komt.

  Borat was alleen volledig bewust van het feit dat hij enorm gek deed. Bedenk je even dat niemand er bijvoorbeeld van op de hoogte was dat die twee naakte mannen die door het hotel renden dit voor een film deden. Iedereen daar dacht dat dit een bloedserieuze situatie was tussen twee mensen die het een beetje kwijt waren. Dit zal terugkeren in het tweede deel, dus wij raden je aan om dit in je achterhoofd te houden. Dat maakt de film daadwerkelijk nog leuker.

  Rechtszaken

  Dit bizarre film idee van Sacha Baron Cohan, die zelf Borat speelt, viel niet bij iedereen zo in de smaak. Veel mensen die dus zonder het te weten in de film voorkwamen waren daar helemaal niet blij mee. Veel mensen vonden dat zij belachelijk gemaakt waren door de komiek en klaagde hem hiervoor aan. Dit is ook één van de redenen dat een tweede deel van de film verbaast, aangezien het door veel mensen onmogelijk wordt geschat in deze tijd. Gelukkig voor ons heeft Borat daar duidelijk zijn maniertjes voor. Hij is op de een of andere manier ook weggekomen met het eerste deel. Wij kunnen alleen maar hopen dat Borat 2 ook maar in de buurt komt van deel één.

  Hij komt niet uit Kazachstan?!

  Nog een ding dat veel mensen hier enorm zal verbazen is dat Borat zelf, Sacha Baron Cohan, niet eens uit Kazachstan komt. De man is een Britse komiek en heeft zijn hele leven in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Zijn vader komt uit Wales en zijn moeder is Perzisch Israëlisch, wat tenminste nog in de buurt van Kazachstan is. De rol van Borat was dus een staaltje kunst van deze enorm overtuigende komiek. Deze man waarvan we allemaal dachten dat hij uit het Midden-Oosten kwam is dus gewoon een Brit!

  Borat zal weer als doel hebben om zo veel mogelijk mensen voor de gek te houden door zichzelf als een mafketel te gedragen. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe Sacha Baron Cohan dit deze keer zal gaan doen! Denken jullie dat het een succes wordt?

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.