Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 41)

  De week is weer voorbij gevlogen. Het was weer een lekker weekje met de Mortal Kombat Ultimate Edition, allerlei next-gen nieuws en meer. Natuurlijk speelden wij de nodige games tussendoor en gingen we aan de slag met films en series. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Theo

  Uitgespeeld: Paper Mario: The Origami King, Kirby Fighters 2
  Gekocht: Mafia Definitive Edition
  Gekeken: -

  Deze week heb ik de laatste hand gelegd aan Kirby Fighters 2. Althans de Story modus van de game. Deze is behoorlijk lang moet ik eerlijk zeggen, maar niet de essentie van de vechtgame. Kirby Fighters 2 biedt namelijk een heel aantal nieuwe karakters om mee te vechten en het zijn allemaal Kirby's. Ideaal voor de liefhebber van de roze veelvraat. Wat ik van de game vind, lees je in de Kirby Fighters 2 review. Daarnaast heb ik Paper Mario: The Origami King uitgespeeld. Wat een avontuur weer! Het is een ontzettend leuke game, maar ik denk wel dat Nintendo een verkeerde afslag heeft genomen wat betreft het vechtsysteem. Gelukkig kloppen verder alle elementen precies en is het alsnog een titel om van te smullen!

  Als laatste ben ik aan de slag gegaan met de remaster van Mafia, de Definitive Edition. Wat ziet deze game er nu gelikt uit zeg! Als je de games uit de Mafia Trilogy nog niet gespeeld hebt, dan zijn deze remasters erg aan te raden. Ik ben nog wel even zoet met deze game, maar dat is in deze dagen zeker geen kwelling. Kom maar op met een nieuw deel!

  Mark

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: FIFA 21
  Gekeken: -

  Ik heb deze week FIFA 21 gekocht en mocht de game eindelijk ophalen! Via EA Play heb ik de game al voorzichtig kunnen uitproberen en ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. Zeker de flink vernieuwde carreermode ga ik eens goed ontdekken.

  Marcus

  Uitgespeeld: Luigi's Mansion
  Gekocht:
  Gekeken:

  Ik wist dat Luigi's Mansion geen lange game was, maar dat ik er in een weekendje mee klaar zou zijn was toch een beetje een verrassing. Je bent misschien maar een paar uurtjes bezig, maar die paar uur zijn wel écht leuk. Ik ben zeker van plan om de andere twee delen op den duur ook te spelen. Als jij ook al een poosje twijfelt over Luigi's Mansion zou ik het zeker aanraden.

  Paper Mario: The Origami King

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.