Dit zijn de 4 beste Philips Hue lampen voor een goede sfeer

Article
zondag, 11 oktober 2020 om 15:00
philips hue 3146129 1920f1601980612
Wie de laatste jaren heeft opgelet, weet dat Philips Hue de marktleider is als het aankomt op sfeerverlichting door middel van slimme lampen. Met een handige app en lampen in allerlei soorten en maten is het mogelijk om je huis in perfecte sfeer te brengen. Wij zetten de vier beste Philips Hue lampen voor jouw gemak op een rij!
Voordat we beginnen het de beste Philips Hue lampen is het van belang om te weten dat je een aantal dingen nodig hebt als je start met Philips Hue. Zo heb je een Philips Hue Bridge nodig, omdat je anders niet optimaal gebruik kunt maken van de lampen. Het handigste is om een Startpakket aan te schaffen als je nog helemaal niets hebt, want daarmee heb je gelijk één of twee lampen en de benodigde Bridge.

Ensis Hanglamp

Wie gelijk een goede indruk wil maken met een sjieke vertoning, moet absoluut kiezen voor de Ensis Hanglamp. Deze grote lamp bol hangt vanaf het plafond een kleine meter naar beneden hangt. Vervolgens kan de lange balk vanaf twee kanten licht laten branden, zowel richting het plafond voor sfeerlicht als richting de tafel. Voor bij de eettafel is het dan ook een deftige toevoeging voor iedere eetkamer.
De twee lichtstrips zijn individueel van elkaar te bedienen, wat de sfeer alleen maar meer ten goede komt. Beide strips kunnen individueel tot wel 3000 Lumen uitstralen, waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor een maaltijd in het donker. Wie het prijskaartje geen rib uit zijn lijf vindt, kan zijn keuze dus al snel maken.
philips hue play white color smart light barf1601980701

Philips Hue Play White & Color Smart Light Bar Kit

De Philips Hue Play White & Color Smart Light Bar Kit is perfect voor iedereen die zijn woonkamer wil omtoveren tot ware thuisbioscoop. Deze lichtbalken komen als duopakket binnen en zijn achter/onder de televisie te plaatsen om wat extra sfeerverlichting toe te voegen. Via de Hue-app kun je individueel bepalen welke kleuren de lampen moeten afspiegelen op de muur achter je televisie, wat voor een mooi dynamische achtergrond zorgt.
Doordat de kleuren niet rechtstreeks als schijnwerpers in je gezicht staan, maar de muren verkleuren, zorgt het zicht juist voor wat meer rust. De balken dienen wat dat betreft als goede sfeerverlichting en kunnen zelfs als verlenging van je televisiescherm aanvoelen. Om dat gevoel optimaal te krijgen, heb je alleen wel nog de Play HDMI Sync Box nodig.
philips hue ambient lightstripf1601980880

Philips Hue lightstrip Plus

Als laatste is er ook nog de Philips Hue Lightstrip Plus, een veelzijdige toevoeging die multi-inzetbaar is. Deze lichtstrip kun je namelijk tijdens verschillende seizoenen goed gebruiken wanneer je bijvoorbeeld weer in kerstsfeer wilt komen of bijvoorbeeld voor Halloween.
Natuurlijk kun je de lichtstrip ook mooi wegwerken onder kastjes als een soort sfeerverlichting. Ondergetekende kan bevestigen dat de verstelbare kleur goed afsteekt bij ieder oppervlak, wat essentieel is als je de lichtstrip bijvoorbeeld als toevoeging voor je display kast wil tentoonstellen.
Wie helemaal wil genieten, kan ook voor het vernieuwde model kiezen waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om verschillende kleuren in dezelfde lichtstrip te laten kleuren. Let alleen wel op dat deze speciaal is ontworpen om achter je televisie te plaatsen. Deze kan namelijk in combinatie met de Philips Hue Play HDMI Sync Box fungeren als vervanger voor de Smart Light Bar-set.

Populair Nieuws