Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 38)

  Het was weer een gekke week met toffe aankondigingen en onthullingen. De PS5 heeft officieel een prijs en releasedatum gekregen en de pre-orders zijn geopend. Intussen hebben we ook nog wat af gegamed met zijn allen en natuurlijk de nodige series en films gekeken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Marcus

  Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
  Gekocht: Super Mario 3D All-Stars
  Gekeken: Brooklyn Nine-Nine (seizoen 2)

  Misschien verwacht je dat ik als groot Zelda-fan alleen maar lof heb voor Twilight Princess, maar voor mij is het één van de mindere games in de franchise. Ik herspeel hem af en toe voor de betere delen, zoals de dungeons, de soundtrack en bepaalde aspecten van het verhaal. Andere aspecten van het verhaal, de meeste personages en problemen met het tempo van de game maken het geheel voor mij minder leuk dan voor de meeste andere fans. Maar goed, dat is allemaal iets teveel om nu over uit te wijden.

  Het is me gelukt om een exemplaar van Mario 3D All-Stars te bemachtigen. De komende tijd zal ik dus (waarschijnlijk met andere games tussendoor) die drie Mario-games (her)beleven. Voor wie nieuwsgierig is: ik denk dat ik gewoon met Mario 64 ga beginnen.

  Met Brooklyn Nine-Nine ben ik inmiddels zover dat ik ook het tweede seizoen helemaal heb gezien en de serie stelt nog altijd niet teleur. De personages zijn vermakelijk en de grappen landen goed. Bovendien is er een zichtbare ontwikkeling in de hoofdpersonages, wat natuurlijk altijd welkom is.

  Theo

  Uitgespeeld: The Suicide of Rachel Foster
  Gekocht: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
  Gekeken: -

  Deze week ben ik aan de slag gegaan met The Suicide of Rachel Foster. De game neemt je mee naar een verlaten hotel dat op instorten staat. Jij komt daar aan nadat je moeder overleden is en je het hotel nagelaten heeft. Door er rond te kijken moet je bepalen wat het hotel nog waard is voordat de tent te koop gezet wordt. Het hotel heeft alleen een verleden en is daarbij ideale plek voor een goed mysterie of zelfs een flinke dosis horror. Wat The Suicide of Rachel Foster precies met die elementen doet, lees je snel in de review!

  Daarnaast ben ik aan de bak gegaan in de opgepoetste Xbox 360 RPG Kingdoms of Amalur. De game heeft een lekkere vibe, geeft je ruim 30 uur aan magische gameplay en een enorme wereld om te ontdekken. Jij bent de uitverkorenen en de enige in de wereld die geen voorbestemd lot heeft. Ik ben erg benieuwd wat de game aan vernieuwingen brengt!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.