Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 36)

Article
zondag, 12 september 2021 om 16:00
life is strange true colors alex 1f1618993661
Velen zullen met het warme weer van de afgelopen week behoorlijk wat tijd buiten hebben doorgebracht. Maar op het heetst van de dag is het soms beter om binnen de koelte op te zoeken met een game, film, of serie. Ook de najaarsreleases beginnen binnen te druppelen, dus ons rest de vraag: Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Rox

Uitgespeeld: Life is Strange: True Colors
Gekocht: -
Gekeken: -
Afgelopen week heb ik in 2 dagen tijd deze game er doorheen gejaagd. Ik ben best wel liefhebber van de serie en kon dan ook niet wachten om True Colors te spelen. Helaas viel de game me een piepklein beetje tegen zoals je ook kunt lezen in de review. Al heb ik me er nog steeds prima mee vermaakt, anders speel je iets niet in 2 dagen tijd uit en doe je niet alle zijmissies!
the clone wars 1 2008f1588339854

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Star Wars: The Clone Wars Crystal Crisis story reels

Deze week heb ik de onafgemaakte Clone Wars afleveringen gekeken waarin Obi-Wan en Anakin een gigantisch Kyber Crystal uit handen van de separatisten proberen te houden. Het is even raar om de serie in zo'n ruwe vorm te zien, maar eigenlijk was het nog steeds best vermakelijk om te kijken. Ergens vind ik het jammer dat de arc niet is opgenomen in seizoen 7, maar tegelijkertijd is hij niet superbelangrijk in aanloop naar The Siege of Mandalore of The Bad Batch, dus ergens snap ik het ook wel weer. Dat neemt alleen niet weg dat ik het eeuwig zonde vind dat er nog steeds veel Clone Wars is dat nooit het daglicht heeft gezien.
shang chi and the legend of the ten rings minf1631283110

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Battlebots, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Total Recall Remastered
Al jaren ben ik fan van Battlebots en de voorganger Robot Wars. Echt een aanrader als je van een geeky serie houdt vol huisgemaakte robots die elkaar op de meest gruwelijke manieren afslachten. Termen als horizontale of verticale spinners, full body spinners, crunchers en flippers horen tot het standaard vocabulaire. Elk gevecht wordt aangekondigd als een heus MMA gevecht en terecht, deze bots wil je niet tegenkomen! Op Netflix zijn nu twee recente seizoenen te zien.

Vanavond (als jullie dit lezen waarschijnlijk gisteren of eergisteren) ga ik na lange tijd weer eens echt naar de bioscoop. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings staat op het programma en daar heb ik erg veel zin in! Ik ben benieuwd of we daar nog wat Marvel Multiverse in te zien gaan krijgen.

Qua films heb ik ook Total Recall Remastered aangeschaft. Deze komt binnenkort uit op Blu-Ray maar is nu al te streamen via MyLum. Ik mag hem recenseren, dus daar horen jullie binnenkort meer over.
spider man is terug in de mcu dankzij nieuwe deal 154948f1614158680

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Niet
gekeken: Spider-Man: Far From Home
Collega Luuc en ik hebben elkaar op de vingers getikt. Hij heeft een aantal klassiekers niet gezien, terwijl ik nog niet helemaal bij ben met alles van Marvel. Daarom hadden we beloofd om daar iets aan te gaan doen. Ik zou Spider-Man: Far From Home kijken en Luuc zou gaan zitten voor No Country For Old Men. Dus ik ben er goed voor gaan zitten, heb een bak popcorn op mijn schoot gezet en heb Disney+ opgestart.

Maar wacht eens even... Far From Home staat helemaal niet op Disney+! Dan zal die zeker wel op Netflix staan, daar heb ik de film wel eens voorbij zien komen. Maar nee, ook niet. Amazon Prime Video dan? Nope! Videoland? Ha, think again! Ik kwam al snel tot de conclusie dat geen enkele streamingdienst in Nederland de film heeft. Dus dat was het verhaal van hoe ik niet Spider-Man: Far From Home heb gekeken. Maar hoef ik mij daarvoor te schamen? Nee, want Luuc heeft ook geen No Country For Old Men gekeken!
ac valhalla previewf1594220838

Luuc

Uitgespeeld: Assassin's Creed Valhalla
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik Assassin's Creed Valhalla uitgespeeld. Na dik 110 uur is het einde aan mijn avontuur met Eivor dan eindelijk gekomen. Wat een fantastische tijd heb ik beleefd met de Noorman, al werd de grijns naarmate de klok 100 uur naderde wel wat meer een frons. Uiteindelijk duurt de game simpelweg iets te lang voor mijn smaak als je de afweging maakt met wat je beloning is voor alles doen in de game. Op een gegeven moment heb ik die droom moeten laten varen omdat het speelplezier simpelweg minder werd. Buiten dat is het nog steeds een dijk van een game!

Populair Nieuws