Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 35)

Article
zondag, 05 september 2021 om 16:00
xgn google image
Terwijl de Formule 1 karavaan lekker op Zandvoort bezig is, zit de week er alweer bijna op. Dat betekent dat we van het lekkere weer, de race en meer mogen smullen. Natuurlijk horen daar toffe games en series bij en de eeuwenoude vraag: Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: 12 Minutes
Gekeken: -
Deze week heb ik 12 Minutes gekocht, althans, gedownload. De game is natuurlijk helemaal gratis met Xbox Game Pass, maar ik kan je melden dat ik er zonder blikken of blozen voor zou betalen. Toen ik de game een paar jaar geleden tijdens E3 al speelde, was ik aangenaam verrast van wat de game bracht. Nu ik de game eindelijk na al die tijd in volle glorie heb, ben ik benieuwd of er daadwerkelijk zoveel mogelijkheden zijn om in de game een ander scenario te doorlopen.
20210905linkbetweenworldsf1630835292

Marcus

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Gekocht: -
Gekeken: -
Deze week heb ik A Link Between Worlds gespeeld. Voor je het vraagt: nee ik vind het géén remake van A Link to the Past. Daarvoor moet je echt meer overeenkomen dan on grote lijnen dezelfde wereld gebruiken. Ik vind trouwens dat je juist doordat de overworld bekend is extra goed kunt zien hoeveel leuks deze game doet met maar een paar nieuwe ideeën. Een aanrader als je deze game destijds hebt gemist.