Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 34)

  Het zonnetje schijnt heerlijk en de temperatuur is om van te smullen. We hebben de afgelopen week allemaal vast wel even buiten vertoefd. Daarnaast was er voor de XGN Redactie genoeg tijd om te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Mark

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Ghost of Tsushima
  Gekeken: Down to Earth with Zac Efron

  In Down to Earth gaat acteur Zac Efron op pad met goede vriend en healthguru Darin Olien om plekken in de wereld te bezoeken waar ze op een speciale manier proberen de gezondheid van mensen en de duurzaamheid van de planeet te bevorderen. Van natuurlijk warmwaterbaden in Ijsland die ook gebruikt worden om huizen te verwarmen, tot de Blue Zone op Sardinië waar exceptioneel veel mensen ouder dan honderd worden. De documentaire serie is divers en toont veel interessante ontwikkelingen voor een betere toekomst.

  Vol enthousiasme heb ik Ghost of Tsushima gekocht, maar ik moet eerlijk zeggen dat de game me nog niet zo weet aan te trekken als ik had gehoopt. Ik geef de game zeker nog een kans maar na meer dan vijf uur spelen heeft het me nog niet gegrepen.

  Chris

  Uitgespeeld: Demon's Tier+
  Gekocht: -
  Gekeken: Rain Seizoen 3

  Op vakantie lekker mijn PS Vita uit de kast getrokken en de nieuwe Twin Stick Shooter Demon's Tier+ gespeeld. Ik had deze al even, maar was nog nooit tot het einde gekomen. De rust van de vakantie hielp daar blijkbaar bij, want nu is hij platinum!

  Rain is een leuke serie over met een virus besmette regen. Wie de regen, of een van de plassen water die door de regen ontstaan, aanraakt gaat dood. In het derde seizoen is dit idee allang weer verlaten en is het meer een superheld/evil corporatie serie geworden. Jammer, in het originele idee had meer gezeten. Dus, geen regen meer. Wel fijn, de serie heeft zowaar een einde zonder cliffhanger!

  Marcus

  Uitgespeeld: Metroid Prime 3: Corruption
  Gekocht:-
  Gekeken:-

  Prime 3 voelt anders dan de voorgaande Metroid Prime games, maar dat is geen reden om hem links te laten liggen. Er zijn hier en daar wat kleine dingetjes die wat mij betreft anders hadden gemogen, maar al met al was het een goede afsluiter van de originele Prime-trilogie en zou ik hem zeker nog een keer spelen. Nu ik de trilogie heb uitgespeeld is het wachten op Prime 4 begonnen. Wie durft een gokje te wagen over de releasedatum?

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.