Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 32)

Article
zondag, 15 augustus 2021 om 16:00
demons soulsf1610466320
Ook deze week gingen wij weer met flink wat games aan de slag. Hoewel we flink wat af gameden, keken we toch ook een serie. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: Demon's Souls, A Plague Tale: Innocence
Gekocht: -
Gekeken: -
Jawel! Het is zo ver. Een van de redenen dat ik de ps5 wou en het was meteen raak. Elke kans die ik kreeg zette ik mijn console aan om weer wat verder te gaan. A Plague Tale vind ik een beetje The Last of Us op een budget, ik kon de game nog steeds prima waarderen. Het was kort, maar voor het verhaal is het eigenlijk de perfecte lengte. Als je het deze maand oppikt met PS Plus is het zeker een aanrader.
last of us remastered 2f1577464431

Roy

Uitgespeeld: The Last of Us Part 2
Gekocht: -
Gekeken: -
Geloof het of niet, maar ik heb praktisch alle spoilers een jaar lang weten te vermijden! Voor wie onder dezelfde steen als ik heeft gelegen, zal ik uiteraard niks verklappen. Al met al was ik door alle eerdere backlash wat huiverig om eraan te beginnen, maar het is me meegevallen.
In technisch opzicht heeft Naughty Dog wederom top notch werk geleverd. In zoverre, dat ik me begin af te vragen waar de concurrentie in hemelsnaam mee bezig is. Daarnaast is het verhaal gedurfd, maar haalt het wat mij betreft niet het niveau van diens voorganger. Tijdens het spelen en ook na afloop bekleefde mij vooral een treurig gevoel. Misschien is dat wel de bedoeling van de heer Druckmann, maar daar kan ik weinig mee. Er hadden wat meer lichte momenten tegenover alle ellende mogen staan, zoals deel 1 dat wel had.
luigis mansion 3ds preview 139212

Marcus

Uitgespeeld: Luigi's Mansion 3
Gekocht: -
Gekeken: The Bad Batch (seizoen 1)
Deze week heb ik Luigi's Mansion 3 uitgespeeld. Na de af en toe wat frustrerende structuur van het tweede deel was ik heel blij met hoe het derde in elkaar zit. Ik had het fijn gevonden als de verschillende verdiepingen wat meer met elkaar verbonden waren, in plaats van dat ze allemaal als het ware afzonderlijk missies zijn, maar dat is een persoonlijke voorkeur. De game werkt, en hij is leuk. Luigi's Mansion 3 verdient een plekje in je Switch-bibliotheek.
Verder was deze week de seizoensfinale van The Bad Batch. Ik heb van de serie genoten en als jij van Clone Wars of Rebels houdt moet je deze serie ook zeker kijken. Ik krijg trouwens het vermoeden dat de banden met The Mandalorian ook in de toekomst versterkt gaan worden, maar dat kan nog alle kanten op. Ik kijk in ieder geval uit naar seizoen 2 en kan de serie alleen maar aanraden.