Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 31)

  De week zit er weer op en daarmee mogen we meteen juli afsluiten. Wij hebben weer lekker veel gekeken en gespeeld, want buiten liet de zon niet echt van zijn beste kant zien. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Theo

  Uitgespeeld: Fairy Tail
  Gekocht: Destroy All Humans!
  Gekeken: Fairy Tail, Ted Bundy: Falling for a Killer seizoen 1

  De afgelopen week heb ik Fairy Tail uitgespeeld. Ik vind animé altijd wel erg tof, maar kijk (of speel) eigenlijk wat weinig in het genre. Toen ik de game speelde merkte ik dat ik erg aan het genieten was van het verhaal en de magische aanvallen die het Fairy Tail avontuur met zich meebrengt. Daarom ben ik na het uitspelen van de game meteen aan de slag gegaan met de serie op Crunchyroll. Hiervan geniet ik ook enorm, maar of ik de honderden afleveringen dit jaar nog allemaal ga zien is denk ik een uitdaging.

  Naast Fairy Tail ben ik aan de slag gegaan met Destroy All Humans! De remake van deze game is van de grond af aan opgebouwd en dat is te zien! Destroy All Humans! ziet er erg tof uit en speelt heerlijk weg. Het is altijd vermakelijk als je met koeien kunt gooien, een blik in de breinen van gekke mensen te zien krijgt en daarna ook nog eens dood en verderf mag zaaien.

  De afgelopen week heb ik niet alleen maar game gespeeld. Ik heb ok het nodige gekeken. Zo ben ik aan de slag gegaan met de docuserie Ted Bundy: Falling for a Killer, waarin de verhalen van Ted Bundy's vriendin Elizabeth Kendall, haar dochter Molly en andere mensen voorbij komen. De onthullingen zijn net zo interessant als schokkend. Wat was deze man een vrouwenhater eerste klas zeg! Maar ja, hij was tenslotte een psychopaat die talloze misdaden op zijn naam heeft staan.

  Marcus

  Uitgespeeld: Shovel Knight: King of Cards
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Deze week heb ik Shovel Knight: King of Cards uitgespeeld en dat was (zoals eigenlijk altijd met Shovel Knight) genieten. De besturing voelde goed en de game was humoristisch, maar waar nodig serieus. Er was een paar levels die wat mij betreft een extra checkpoint hadden mogen hebben en de laatste eindbazen waren naar mijn gevoel veel moeilijker dan die in de andere campaigns. Uiteindelijk is King of Cards een prima platformer. Over het kaartspel Joustus ben ik minder te spreken: het spel is vermakelijk, maar ik kon in-game nergens deckbuilding tips ontdekken en de rest van het spel is eigenlijk niet lang genoeg om er zelf veel mee te experimenteren

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.