5 beste Lidl gadgets - Dag folder, hallo aanbieding

  Wie op zoek is naar gadgets, kan op de gekste plekken de tofste spullen vinden. Iedereen kent de Media Markt, bol.com en AliExpress.nl wel, maar ook bij de Lidl kun je gewoon hele goede gadgets vinden. Zeg maar gedag tegen de folder en hallo tegen de aanbiedingen, want de beste Lidl gadgets zetten we voor jou op een rijtje!

  Powerbank 5.000 mAh

  We trappen af met een essentiële gadget anno 2020: de powerbank. Wie kent de handige draagbare oplaadkast niet? Je kunt eigenlijk niet meer zonder powerbank deze dagen en al helemaal op vakantie is het eigenlijk een verplichte gadget om in je tas te stoppen. Ook op het strand kun je eigenlijk niet zonder powerbank en dat weet Lidl zelf ook.

  Daarom heeft het Duitse bedrijf besloten om spotgoedkoop powerbanks aan te bieden die zijn voorzien van een USBC-poort. Daardoor laad je je apparaten extra snel op. Dat de powerbank ook nog eens is voorzien van een 5000 mAh-batterij, zorgt ervoor dat je je telefoon meerdere keren kunt opladen. Ideaal dus, gezien de powerbank ook nog eens gemakkelijk mee te nemen is.

  Torenventilator

  Tijdens de drukkende zomerhitte is niets zo heerlijk als een lekkere ventilator om je kamer mee af te koelen. Lidl weet dat natuurlijk ook en dus kun je het beste kiezen voor deze verkoelende gadget. Wat deze aanbieding zo lekker maakt, is dat je nog geen drie tientjes kwijt bent.

  Wie via de webshop bestelt heeft zijn ventilator al binnen drie dagen thuis en heeft ook nog eens een flexibele keuze. De torenventilator komt namelijk in twee kleuren: zwart en wit. Ook kan de verkoelende machine met een hoek van 90 graden draaien om koude lucht door de hele kamer te verspreiden.

  Gaming-toetsenbord

  Wie niet al te veel geld uit wil geven aan een gaming-toetsenbord kan daarvoor ook naar de bekende Duitse winkel. Ten minste, de digitale variant, want alleen online kan dit toetsenbord bestelt worden. Deze is natuurlijk gewoon voorzien van RGB-verlichting en heeft ook een verwisselbare armsteun.

  De toetsen van Lidl’s variant zijn semi-mechanisch waardoor flink op de prijs gespaard kan worden. Wel betreft het hier een full-size gaming-toetsenbord dat voorzien is van een nummerblok. Sommige gamers vinden dit anno 2020 niet meer nodig op hun gaming-toetsenbord, maar persoonlijk vinden we het nog steeds een handige toevoeging.

  Activity tracker

  Tegenwoordig zie je veel mensen over straat lopen met een Fitbit, smartwatch of andere slimme armband die je gezondheid kan meten. Ook Lidl heeft zijn eigen variant. Deze is voorzien van een UV-monitor, wekker en Bluetooth. Laatstgenoemde laat je precies weten wanneer je gebeld wordt of wanneer je een berichtje ontvangt.

  Het horloge is binnenkort verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, wit en roze. Daarnaast is deze spat-, water- en stofdicht, waardoor je het horloge ook met zwaar weer kunt dragen. Dat deze er ook nog eens stijlvol uitziet, is dan ook een echte kers op de spreekwoordelijke taart.

  Gaming-headset

  Online-multiplayergames zijn nog nooit zo populair geweest als in 2020. Met het ongekende succes van Fortnite en de opkomst van games als Apex Legends, Call of Duty Warzone en anderen, is er bijna niemand die alleen nog offline gamed. Aangeraden wordt dan ook om een goede gaming-headset aan te schaffen, zodat je lekker met vrienden kunt kletsen.

  Ook bij de Lidl kun je een beste aanbieding vinden als het op gaming-headsets aankomt. Daar is namelijk voor 29,99 euro een headset te vinden met een afneembare microfoon en kun je het volume bedienen via de kabel. Het zijn handige functies om af te stellen, zodat je iedere game samen met je vrienden kunt winnen!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.