Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 30)

Article
zondag, 01 augustus 2021 om 14:00
20210731 lego incrediblesf1627730197
De week zit er weer op en hetzelfde lijkt voor nu aan de hand te zijn met het zomerse weer. Tijd om lekker te gamen en films en series er doorheen te knallen dus. Wij gingen aan de slag met games, series en meer! Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Marcus

Uitgespeeld: LEGO The Incredibles
Gekocht:
Gekeken: Incredibles 2
Deze week heb ik LEGO The Incredibles uitgespeeld. Hij is niet zo uitgebreid als andere LEGO-games, maar verder wel leuk. Het viel me wel op dat er geen enkele beloning is voor het verzamelen van alle collectibles. Er is een bonus level maar dat speel je wanneer je de story mode hebt afgerond, dus alles wat je daarna nog doet loopt eigenlijk een beetje met een sisser af.
Verder kon Incredibles 2 niet uitblijven nadat ik vorige week de eerste film had gezien. Het is misschien niet de klassieker die de eerste film is, maar ik vind hem evengoed best sterk. Vooral Bob's pogingen om op de kinderen te passen zijn erg vermakelijk.
20210731 new worldf1627730311

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: New World
Gekeken: -
Als liefhebber van MMO's kan ik natuurlijk een interessante nieuwe toevoeging naar aan mij voorbij laten gaan. Hoewel New World nog in beta is, moet de game eind augustus uitkomen en zal het eindproduct dus niet veel verschillen van de huidige versie. Dat is een voor- en nadeel, want New World doet heel veel dingen goed, maar is op sommige punten ook nog een beetje clunky.
De combat is heel dynamisch en fris voor een MMO - en wordt door sommigen zelfs vergeleken emt Dark Souls - maar heeft wat mij betreft nog wel wat aanpassingen nodig. De wereld is in ieder geval prachtig en de mix van 15de eeuwse wapens en armor samen met magie is een unieke combo. Amazon Studios heeft een zeer interessant concept in handen, het is alleen de vraag hoe het in de nabije toekomst uitgewerkt zal worden
ps5 designf1591945132

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: PS5
Gekeken: Magic & Misfits
De vorige keer vertelde ik dat ik een PS5 gekocht heb. Een paar weken later kreeg ik een mail van Amazon waarin stond dat ze mijn pakket kwijt zijn geraakt. Ik kreeg mijn geld terug, maar je kan je voorstellen dat dat niet is waar ik op had gehoopt. Terwijl ik dit schrijf heb ik daarentegen net vijf minuten geleden een nieuwe order doorgevoerd. Dus hopelijk gaat nu alles goed!
Jawel, nog een roleplayserie. Jullie zullen wel denken, kijkt dit Arran niets anders? Jawel hoor, maar niet tijdens werk! Magic & Misfits is een leuke serie met een geinige cast, waarin vier Amerikaanse uitwisselstudenten uitgenodigd worden voor een Britse toverschool die erg veel op Zweinstein lijkt. Het is met een knipoog en een glimlach dat het verhaal de school verkent. Zeker een aanrader als je Dropout hebt of het ergens anders kan vinden!