Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 30)

  Week 29 van 2020 zit er weer op. Het was de week waarin Microsoft met een berg games kwam voor haar next-gen console en waarin we leerden dat al die titels meteen naar Game Pass komen. Daarnaast hebben wij de afgelopen week natuurlijk weer van alles uitgespeeld, gekocht en gekeken. Wat heb jij deze week gedaan?

  Luuc

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: My Hero Academia

  Deze week heb ik een grote inhaalslag gemaakt in een anime die ik al veel eerder had moeten kijken. Het betreft My Hero Academia, een anime over een wereld waarin vrijwel iedereen superkrachten heeft. Hoofdpersoon Midoriya heeft alleen geen enkele kracht, maar wil toch een held worden. Hij wil zijn voorbeeld All Might achterna en naar de beste superheldenschool van het land.

  De serie weet op briljante wijze verhaallijnen en thema's te behandelen op een originele wijze. Dat is lastig in een wereld waarin het MCU zo populair is. De serie heeft op het moment 80+ afleveringen van 20 minuten en na een kleine week heb ik die allemaal gekeken. Via Crunchyroll kun je alles zelf bekijken en dat is dan ook echt aan te raden. De vier seizoenen vliegen zo voorbij en ik kan nu al niet wachten op het vijfde seizoen dat volgend jaar op de planning staat.

  Het idee is dan ook om dit weekend de film die in de bioscoop draait nog te kijken, zodat ik helemaal bij ben. Mogelijk ga ik daarna nog de manga lezen, want ja, de anime is daarop gebaseerd en is natuurlijk al een stuk verder in het verhaal.

  Chris

  Uitgespeeld:-
  Gekocht: Ghost of Tsushima, Jusei: A supernatural Murder mysterie, Lost Wing, Fairy Tail
  Gekeken: -

  Het was een Druk weekje met nieuwe games aanschaffen. Ghost of Tsushima moest en zou ik aanschaffen en wat een prachtige game is dat. Als je dat ziet vraag je je af hoe dat toch met die next-gen consoles moet, dit is al zo mooi. Jusei is een kleinere game, een Visual Novel over een persoon die door doden aan te raken hun dood kan herbeleven. Hij kan dat gebruiken om de moordenaar van diegene op te sporen

  Lost Wing is nog niet uit, maar is een nieuwe game van 2Awesome Studio, een ontwikkelaar van Nederlands/Spaanse bodem. Fairy Tail is een nieuwe game van Gust Studio, naar de gelijknamige mangaserie. Veel keuze dus, maar wat nu eerst te spelen??

  Lost Wing

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.