De mooiste locaties die je kan vinden in The Elder Scrolls Online Greymoor

  Ondanks dat The Elder Scrolls Online alweer zes jaar oud is, weet ontwikkelaar Zenimax Online Studios er prachtige locaties uit te pompen. Ook Western Skyrim in Greymoor heeft een aantal pareltjes qua uitzicht. Dit zijn de mooiste locaties die er in de provincie te vinden zijn.

  Solitude

  Eén van de eerste dingen die je zal zien tijdens je avontuur in Greymoor, is een enorme rots, die als een boog over de rivier loopt. Het indrukwekkende, natuurlijk schouwspel is niet alleen een toeristische trekpleister, maar ook één van de belangrijkste locaties in Western Skyrim.

  Bovenop de rots is namelijk Solitude gevestigd, de hoofdstad van de provincie. Het goed verdedigbare kasteel heeft zijn wortels in de berg zitten, terwijl het koninklijk paleis aan de andere kant van Solitude staat, aan de overkant van de rivier. Het is een indrukwekkend staaltje architectuur. Maar goed ook, want je zal de stad vaak bezoeken tijdens de main storyline van The Elder Scrolls Online Greymoor.

  Dusktown

  De Greymoor uitbreiding geeft je niet alleen toegang tot de westelijke provincie van Skyrim, maar ook alles wat er zich onder de grond bevindt: Blackreach. Deze eeuwenoude vestiging van de Dwemer wordt ondertussen gebruikt door exotische flora en fauna, bloeddorstige monsters en natuurlijk mensen die op zoek zijn naar rijkdom.

  Wanneer je je eerste stappen in het ondergrondse rijk zet, zal je bijna meteen stuiten op één van de weinige veilige locaties in Blackreach. Het dorpje Dusktown is opgezet door een mijnbedrijf en heel vreemd is dat niet, want de houten gebouwen worden bijna opgelicht door de paarse kristallen die uit de grond komen. Geef jezelf maar even een moment om alles op te nemen wanneer je dit uitzicht voorgeschoteld krijgt.

  Lendoran Ruin

  Zelfs in de Second Era, wanneer The Elder Scrolls zich afspeelt, is er genoeg gebeurd in de geschiedenis van Tamriel. Dat wordt goed duidelijk wanneer je sommige locaties bezoekt, zoals Lendoran Ruin, ten westen van Dragon Bridge.

  Dit indrukwekkende bouwwerk zal in het verleden dienst gedaan hebben als kasteel of tempel voor de Nords. Tegenwoordig is het alleen compleet in verval geraakt en is het niet meer als een prachtige locatie om te bezoeken. En wanneer je een wandeling maakt door de ruïne, kom je misschien ook wel een Skyshard tegen...

  Greymoor Keep

  Eerder zeiden we al dat Blackreach niet veel veilige gebieden heeft om te bezoeken en Greymoor Keep is zo’n beetje de meest onveilige plek om te zijn in Greymoor. Het is zelfs gevaarlijk om een blik op het griezelige kasteel te werpen, want voordat je het weet word je gepakt door bloedzuigende bewakers of hellehonden.

  Greymoor Keep ziet er overigens niet alleen spectaculair uit van de buitenkant. Ondanks de ongure bewoners is de aankleding binnen de muren ook van hoge kwaliteit. De schone vloeren zijn bedekt met dikke tapijten, boeken staan opgesteld in zware, houten kasten en alles wordt belicht met een handjevol kaarsen. Griezelig, maar wel mooi.

  Giant’s Coast

  Veel regio’s in Western Skyrim worden bewoond of bewaakt door de Nords. De noordkust is daar alleen een uitzondering op. Langs de lange kustlijn wordt de dienst namelijk uitgemaakt door de lokale flora en fauna.

  Ten eerste is het aan te raden om dik gekleed een bezoek te brengen aan de kust, want de kwik ligt er ver onder nul. Aan het strand zal je dan ook vooral dikke walrussen tegenkomen of hun natuurlijke vijand: ijsberen. Alsof die nog niet gevaarlijk genoeg zijn kan je ook onder de voeten gelopen worden door mammoeten en reuzen. Er is een reden waarom het gebied Giant’s Coast genoemd wordt. De kust is zeker het bezoeken waard voor de pracht en praal van de natuur, maar blijf dus wel goed om je heen kijken als je niet wil eindigen als een tussendoortje voor de bewoners.

  De wereld van The Elder Scrolls Online is behoorlijk uitgebreid, met een constante stroom aan nieuwe content en updates. Wil je op de hoogte blijven en meer lezen over de MMO, bezoek dan onze speciale Elder Scrolls Online-pagina.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.