Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 27)

  Met het gure weer van de afgelopen dagen hebben we ongetwijfeld veel binnen gezeten. Dan is het natuurlijk ideaal om lekker onder een dekentje te kruipen met een bak popcorn en een serie te bingewatchen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Roy

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Shadow Tactics: Blades of the Shogun
  Gekeken: -

  Ik heb deze week Shadow Tactics: Blades of the Shogun in de Steam Sale gekocht. Deze strategiegame stond al een tijdje in mijn ishlist vanwege de overweldigende score en de gave setting. Het oude Japan heeft me eigenlijk altijd al gefascineerd. Ik heb eerder dit jaar de Shogun 2 co-op campaign uitgespeeld en kijk erg uit naar Ghost of Tsushima. Shadow Tactics kan een prima tussenstation zijn denk ik!

  Theo

  Uitgespeeld: Streets of Rage 4
  Gekocht: Streets of Rage 4
  Gekeken: -

  Een hele tijd geleden had ik Streets of Rage 4 gekocht voor de Xbox One. De game heb ik destijds al in coop uitgespeeld, maar ik wilde de game toch fysiek hebben als groot fan van de franchise. Daarom had ik al de fysieke Limited Run versie van de game besteld en die is nu eindelijk binnen. Dus ik heb de game meteen op de Switch opnieuw uitgespeeld.

  Shadow Tactics: Blades of the Shogun

  Verkijgbaar vanaf december 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.