Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 26)

  Week 26 zit er weer op en dat betekent dat er weer veel gebeurd is. De week bracht ons Cyberpunk 2077 nieuws en meer. Daarnaast hebben we natuurlijk weer het een en ander uitgespeeld, gekocht of gekeken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken deze week?

  Theo

  Uitgespeeld: Luigi's Mansion 3
  Gekocht: Cyberpunk 2077
  Gekeken: -

  Deze week legde ik in coop de laatste meters af in het spookhotel van Luigi's Mansion 3. Wat een toffe game is dat zeg! Daarnaast zag ik de Cyberpunk 2077 stream en heb ik besloten de game toch maar te pre-orderen. Ik had dit eerder al gedaan, maar die pre-order cancelde ik daarna weer. Dit was wel de uitgebreide versie van de game die je nu nergens mer kunt kopen helaas, dus ik zal het moeten doen met de eenvoudige versie van de game als deze straks uitkomt.

  Disney+

  Marcus

  Uitgespeeld: -
  Gekocht:-
  Gekeken: Disney Gallery: The Mandalorian

  Ik vind het altijd leuk om behind the scenes -feitjes te weten. De serie over het maken van The Mandalorian heb ik dan ook wekelijks gevolgd. Het format van een rondetafel-discussie was leuk, maar leidde jammer genoeg ook wel eens tot momenten waarop iemand die net op dreef was werd onderbroken. Toch vond ik het uiteindelijk een leuke serie en er zit in elke aflevering wel een leuk weetje. Aflevering 7 was mijn persoonlijke favoriet. Al was het begin van aflevering 8, waarin meerdere volwassenen het een paar minuten alleen maar over Willrow Hood hebben, ook zeer vermakelijk...

  Paper Mario: The Origami King

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.