Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 24)

  Het einde van de week is weer een feit en wat een mooie week was het toch. Sony kwam met een hele berg aankondigingen en we weten eindelijk hoe de PlayStation 5 eruit gaat zien. Daarnaast is er natuurlijk ook weer het nodige gekocht, gekeken en uitgespeeld.

  Chris

  Gekocht: Final Fantasy VII Remake
  Uitgespeeld: Desperados 3
  Gekeken: Westworld seizoen 3

  Desperados 3 is een realtime tactische game die ik mocht reviewen, dus binnenkort lezen jullie de volledige review daarvan. Maar ik kan al wel zeggen dat het een bijzonder uitgebreid spel is, met veel content en veel verschillende mogelijkheden. Zeker iets om naar uit te kijken. Verder ben ik Final Fantasy VII Remake aan het spelen. Daar ben ik nu halverwege mee, en dat is puur genieten.

  Daarnaast heb ik Westworld seizoen 3 gekeken. Seizoen 1 was echt briljant en zet heel sterk in elkaar, maar nu ze het themapark vrijwel compleet achter zich gelaten hebben is de serie toch een stuk minder geworden. Inmiddels ben ik met Space Force begonnen. Dat is een leuke humoristische serie die de hedendaagse Amerikaanse politiek op de hak durft te nemen.

  Pre order nu Desperados 3 nu bij Gamemania voor 59,98 euro
  en speel de game op de dag van release.
  Of koop Final Fantasy VII Remake bij Nedgame voor 49,99 euro
  in de aanbieding.

  Columbia Pictures

  Rox

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Lawrence of Arabia

  Als je filmliefhebber bent moet je toch ook de klassiekers wel kennen. Deze film die met veel Oscars is bekroond heb ik nu eindelijk gezien, een rit van meer dan 3,5 uur maar dan heb je ook wat! Benieuwd of iemand van jullie 'm gezien heeft en wat je ervan vond.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Desperados 3
  Gekeken: Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

  De afgelopen week heb ik geen games uitgespeeld. Wel ben ik aan de slag gegaan met Desperados 3 en die game is erg tof moet ik zeggen. Zoals Ralph het al mooi aangeeft is dit dé revival van het stealth tactics genre. De game daagt je uit en biedt je genoeg op het vlak van humor en denkwerk. Daarbij is de cowboy setting ook erg tof!

  Daarnaast heb ik van mijn vriendinnetje Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge op Blu-ray gekregen. Deze animatiefilm gaat in op Scorpion en zijn verleden, waardoor het duidelijker wordt waarom hij zo wraakbelust is. Het is en blijft Mortal Kombat dus links en rechts vliegen tijdens de 73 minuten durende film de afgehakte ledematen je om de oren. Ik heb er heerlijk van gesmuld! Daarom is mijn vraag meteen: wanneer krijgen we een nieuwe animatiefilm in de Mortal Kombat Legends serie. Kom maar op!

  Marcus

  Uitgespeeld: Metroid Prime 2: Echoes
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Na een korte onderbreking heb ik weer een deel uit de Metroid Prime Trilogy gespeeld. Over Prime 2 ben ik ook erg te spreken, maar er zijn toch wat meer duidelijke irritaties dan in Prime 1. Alles wat goed was aan Prime 1 is terug in Echoes en daar ben ik blij mee. Maar helaas zijn ook die paar kleine missers van Prime 1 terug en bovendien zijn ze erger. Daarbij heb ik zo mijn vraagtekens bij het munitie-systeem voor de Light Beam en Dark Beam. Ik liep er bijvoorbeeld tegenaan dat de Light Beam constant leeg was, terwijl je de Dark Beam eigenlijk bijna nergens voor nodig hebt.

  Dat de meeste bosses een zwakte hebben voor de Light Beam is trouwens fijn, maar omdat de andere wapens dan ook gelijk bijna niks uithalen kun je zo eeuwig bezig zijn met dezelfde boss omdat de Light Beam weer eens leeg is. Maar ja, dat zijn kleine irritaties en dat is iets wat je toch terug blijft zien in de meeste games. Het mag de pret in ieder geval niet drukken. Ik heb genoten van de game en ik kijk er naar uit om me (wederom na een korte pauze) op Prime 3 te storten.

  Desperados 3

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.