De beste Sims 4 DLC - Maak je leven compleet

  De Sims 4 franchise heeft tal pakketen die het leven van je Sims een unieke ervaring maken. Maar welke pakketen zijn nou cruciaal in het leven van je Sim? Wij gaan het hebben over de Sims 4 DLC die het leven van je Sims een echte ervaring maken.

  Jaargetijden

  In het echte leven kunnen we genieten van het heerlijke zonnetje op ons gezicht terwijl we in het zwembad liggen of het plezier van schaatsen op ijs in de winter. Onze Sims moeten dit ook kunnen ervaren! Daarom verdient dit uitbreidingspakket een plek in ons lijstje. Met Jaargetijden kunnen je sims alle seizoenen meemaken die we hebben.

  Het hele jaar lang kunnen Sims meedoen aan verschillende seizoensactiviteiten. Laat je Sims in de zomer afkoelen in een badje of een sneeuwengel maken in de winter. Mochten je Sims groene vingers hebben, dan kunnen ze zelfs een tuincarrière beginnen.

  Naast hittegolven en sneeuwstormen zijn er ook onze jaarlijkse feestdagen zoals Oud en Nieuw, Kerst, Halloween en Valentijnsdag. Bij deze dagen hoort natuurlijk bijpassende kleding die te vinden is als je je Sim maakt.

  Studentenleven

  Tegenwoordig volgt bijna iedereen na de middelbare school een vervolgopleiding. Als je dit uitbreidingspakket niet bezit, dan zullen je Sims gelijk na de middelbare school aan de slag moeten. Dit is natuurlijk een beetje gek en daarom is dit pakket cruciaal voor een ’normaal’ leven.

  Deze normale stap in het leven hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Sims krijgen de mogelijkheid om van hun studententijd een wilde beleving te maken. Mocht je serieus zijn over je schooltijd, dan kan je natuurlijk ook braaf je huiswerk maken en goed cijfers scoren, maar een beetje lol kan geen kwaad.

  Er zijn twee universiteiten waar Sims zich voor aan kunnen melden. Bij het volgen van een opleiding horen colleges die je Sim bij moet wonen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om uit te slapen of een feestje te vieren in de plaats van naar je les te gaan. Sims kunnen zich bij twee universiteiten specialiseren in bepaalde onderwerpen zoals biologie, computerwetenschap, kunstgeschiedenis en schrijven.

  Bij het studentenleven hoort natuurlijk ook een studentenhuis. Je kan je Sim met klasgenoten laten wonen in gedeelde kamers en deze pimpen. Het is niet mogelijk om te bouwen op deze locaties, dus je moet het doen met voorwerpen die je kan kopen op de campus zelf. Dit is bijvoorbeeld een minikoelkast, magnetron en een laptop.

  Honden en Katten

  Wat is er nou beter in het leven dan huisdieren? Niks, natuurlijk! Daarom heeft het uitbreidingspakket Honden en Katten de eerste plek veroverd. De naam zegt het al, spelers kunnen met dit pakket honden en katten toevoegen aan hun families. Het is mogelijk om de beestjes helemaal om te toveren zoals je zelf wilt met de vele patronen, gekke (of normale) kleuren en accessoires.

  In de Sims 4 is het helaas niet mogelijk om je huisdieren te besturen, maar dit zorgt wel voor een realistischer beeld van de Sims wereld. Daarnaast is het ook niet storend. jJe kan de kleine beestjes een eigen persoonlijkheid geven waardoor ze braaf hun eigen ding gaan doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om van je prachtige hond een wildebras te maken die je bank opeet. Aan jou de keus!

  Met het uitbreidingspakket is het mogelijk voor je Sim om dierenarts te worden. Met het beroep start je je eigen kliniek en help je huisdieren om weer beter te worden. Er is standaard een dierenkliniek te vinden in de nieuwe wereld Brindleton Bay. Op deze locatie zijn zelfs zwerfdieren te vinden die op zoek zijn naar een nieuw baasje.

  Binnenkort komt het nieuwste uitbreidingspakket voor de Sims 4 uit! Dit wordt De Sims 4 Ecologisch Leven. Met dit pakket leren je Sims alles over duurzaam leven en recyclen. Vijf juni komt het pakket beschikbaar voor PC en Mac.

  De Sims 4

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.