Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 21)

Article
zondag, 30 mei 2021 om 12:00
ac valhalla previewf1594220838
De week zit er weer op en de zon schijnt volop. We mogen weer naar buiten. Maar eerst kijken we graag even wat iedereen uitgespeeld, gekocht of gekeken heeft. Wij gingen weer goed los!

Jeroen

Uitgespeeld: Assassin's Creed Valhalla
Gekocht: -
Gekeken: -
Na 140 geweldige uren is het me dan eindelijk gelukt om Assassin’s Creed Valhalla 100% uit te spelen. Wat een avontuur was het! De vraag is nu of ik hetzelfde ga doen met de nieuwe Wrath of the Druids DLC... Deze heb ik verbazingwekkend genoeg nog niet eens gekocht. Plus ik heb de River Raids die na de release aan de game werden toegevoegd ook nog niet geprobeerd. Op naar de 200 uur I guess! Van nu af aan wil ik wel graag aangesproken worden met mijn nieuwe titel “Viking Legend”, Skol!
luigis mansion 3 gameplay voelt vertrouwd en groter dan ooit 151950f1622300858

Marcus

Uitgespeeld: -
Gekocht: Luigi's Mansion 3
Gekeken: Toy Story

Als onderdeel van mijn queeste de hele Luigi's Mansion-reeks te spelen heb ik deze week de derde en (tot nu toe) laatste game in huis gehaald. Het is alleen wel de vraag of ik er binnenkort aan toe kom. Ik ben namelijk bezig om Breath of the Wild te spelen en ik ben krap op de helft of zo. Voorlopig staat Luigi nog wel even in de kast.

Verder heb ik Toy Story gekeken. Het is natuurlijk een klassieker, maar ik had hem nog niet eerder gezien. Ik was er niet op voorbereid dat alle menselijke personages er echt verschrikkelijk uitzien. Dat kan ik Pixar niet kwalijk nemen, want het was natuurlijk de eerste computergeanimeerde feature film aller tijden, maar het valt wel echt op, zeker omdat het na Toy Story eigenlijk niet zo lang heeft geduurd voordat mensen er wel een beetje fatsoenlijk uit zagen. Verder was het een goede en leuke film, maar dat wisten de meesten van jullie natuurlijk allang.
20210529 vencino netflixf1622301126

Chris

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Vecino (The Neighbour)
Bizarre Spaanse serie over een aartsluie en liegende Madrileen die, op de dag dat zijn vriendin het uitmaakt door een alien uitgeroepen wordt tot Hoeder van het Universum, met bijbehorend pak en superkrachten. In plaats van de wereld te gaan redden probeert hij met zijn alter ego indruk te maken op zijn ex-vriendin met chaotische gevolgen. Leuke serie, waarvan ik nu seizoen 1 gekeken heb. Enige waar ik me wat aan stoorde waren de totaal irrelevante vrij expliciete seksuele scenes die ertussen gepropt leken.
Op naar seizoen 2 dan maar!

Populair Nieuws