Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 19)

Article
zondag, 15 mei 2022 om 14:00
soundfallf1652455950
We hebben deze week weer allerlei entertainment tot ons genomen. Of het allemaal geland is, is een ander verhaal, want soms ben je eigenlijk te ziek om iets goed te begrijpen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Arran

Uitgespeeld: -
Gekocht: Soundfall
Gekeken: The Green Knight
Ik was deze week ziek en heb met mijn koortshoofd The Green Knight gekeken. Was het goed? Geen idee. Het is niet een film die je met een koortshoofd moet kijken. Maar ja, dat deed ik wel. Wel kan ik je vertellen dat het absoluut geen actiefilm is. Sterker nog, de enige actie is een enkele zwaai met het zwaard. Nee, dit is een emotionele reis, die ik misschien nog eens moet kijken als mijn kop beter op mijn schouders zit.
Afgelopen woensdag kwam Soundfall uit. Ik hield deze release in de gaten, want ik ben een groot fan van Crypt of the Necrodancer. En ik heb er geen spijt van. Ritme-actie hybride games zijn altijd interessant, en Soundfall doet deze combinatie goed. Ook heeft het spel heerlijke muziek, een mooie art style en een zekere charme. Oh, en je kan het spelen met je vrienden. Absoluut het proberen waard!
coromonf1652455931

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Coromon
Gekeken: -
Deze week heb ik me weer eens niet in kunnen houden en de portemonnee getrokken voor een nieuwe indie. Het betreft de Pokémon-achtige titel Coromon die volledig Steam Deck Compatible is. Deze game weet zich alleen wel op toffe wijze te onderscheiden door middel van een onwijs mooie 2D Pixelart-stijltje waar de oudere Pokémon-games niet aan kunnen tippen. De game moet alleen nog wel gestart worden, maar dat zal dit weekend vast wel goedkomen.

Sheadon

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: The Adam Project

The Adam Project stond al een tijdje op mijn lijst op Netflix. Ryan Reynolds en Mark Ruffalo spelen er namelijk in en wie wil er nou niet Deadpool en Hulk samen op één scherm zien. De film stelde ook zeker niet teleur. Het verhaal was erg vermakelijk en vooral spannend.
Er waren ook een paar referenties naar de Marvel-helden, wat de film een nog leukere ervaring maakte. Nu kan ik niet wachten tot we hopelijk ooit daadwerkelijk Deadpool en de Hulk samen in het MCU zien.